2500TL Sistem + Monitör Önerisi

Bütçe
2500
Ailemin durumunun iyi olduğu söylenemez, bakalım biriktirip güzel bir sistem alırım inşallah.

Olabilir tabii ki herkesin durumu bir değil. Bence biraz daha bekleyip birikim yapıp hem uzun ömürlü hem daha üst seviye bir sistem toplayın derim.
Hani şu YouTube'da 1 TL'ye sistem toplıyanlar varya onlar nereden alıyorlar malzemeleri.

Bir kaç tane videoda denk gelmiştim çoğu Bit pazarından veya kullanılmayan parçaları hurdacıdan alıp yapıyolardı.

Discord'unuz varsa ekleyebilir misiniz acaba?
Dc: Acatay#3739

Şu an için yok akşam için size yazarım. Dışarda çalışıyorum da araba kullanıyorum sürekli. Haberleşiriz.
Peki öyle bir sistem toplamak mantıklımı sizce.

Dostum bana göre onlar biraz izlenme amaçlı geliyor ya. Yani belki de siz gitseniz araştırsanız bulamazsınız o parçaları. Çünkü bayağı izleniyor baktığım kadarıyla. Belki aşırı ucuz bir şeyse denenebilir fakat bunun için birikim yaptığınız parayı kullanmayın. Şansınızı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı