2500TL Sistem Önerileri

emirhann14

Hectopat
2500 TL bütçe ile bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence 2500TL'lik sisteme SSD koyulmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimsiz fiyatlar olduğu için sisteme SSD dahil etmedim. Koyulmalı mı bilmiyorum... Fakat dediğim gibi ben olsam GTX 770 alırdım. Tabi olursa güzel de bir indirimle SSD takılabilir. Hızlı ulaşmak istediği programlar, işletim sistemi kurulumu SSD üzerine yapılabilir. İşlemciyi kısmak akıl karı gelmiyor bana aslında, bütçe 2500 TL sonuçta. Bu benim düşüncem. Bu bütçeye SSD yakışır aslında ama... İnşallah arkadaş güzel bir indirimle alır hepsini...

Evet haklısın, işlemci ssd'ye nazaran daha önemli. Hem daha sonradan da alınabilir.

Bu arada R9280X daha başarılı bir karttır. GTX 770 benim tercihim. Fakat bu sisteme "The Best" alınmalı. SSD takviyesi sonradan yapılabilir...

Helal olsun. Benim sistem deneme sürümü, liphter'in sistemi kesin sistem. Ama kafama bir şey takıldı. Niçin hep Xigmatek'in o modeli ? Niçin Corsair veya CM değil ? Bir de 50 lira DVD yazıcı parası var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…