2500TL Skylake Sistem Önerisi

Biz yine bildiğimizden şaşmayalım Alacağım anakartı söylemiştim Msi Z170A gaming m5 anakart her parçasını dizdim. Fakat ekran kartında 2 modelde kafam karıştı: Msi gtx 960 gaming 4g 4gb ekran kartı ile asus gtx 960 oc edition rog strix 4gb ekran kartı arasında kaldım asus fabrikadan oc yapılmış halde geliyor. Asus 100tl dha pahalı sizce bu fiyata değer mi fabrikadan oc'li olması

Kardeşim dalga geçmiyorsundur umarım? Ben sana daha kaliteli bir ekran kartı, daha f/p sistem topluyorum, İ5 6400'a Z170A takılmamalı diyorum, 16GB RAM'in 1 modülünün hiç kullanılmayacağını, sadece boş boş duracağını söylüyorum. Sen bana bildiğimizden şaşmayalım diyorsun? Sizin kararınız seçmek ama Z170A'lı GTX960'lı sistemi 400W ile mi taşıyacaksın? Güç kaynağı tarafından bir darboğaz yaşanmayacak mı? Madem kendi kafana göre karar vericeksin konu açmana gerek yok. Ben elimden geleni yaptım.

Hımm furkan kardeşim konuyu ben açmadımki bide ben z170a lı anakarta i56400 takacam demedimki ben i56600k takacam. Sen galiba yanlıs kisiyle karıştırdın

Hımm furkan kardeşim konuyu ben açmadımki bide ben z170a lı anakarta i56400 takacam demedimki ben i56600k takacam. Sen galiba yanlıs kisiyle karıştırdın
Evet yanlış kişiyle karıştırmışım pardon. Ama siz ise bütçeyi aşmışsınız sanırım. İ5 6600K ile Z170A çok iyi olur ancak bu sisteme bir GTX960 eklediğimizde fiyat 3000TL'ye gelir. Bütçe dahilinde öneri yapmak daha mantıklı olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…