2500TL telefon tavsiyesi

Merhabalar, almayı düşündüğünüz cep telefonunda hangi yöne öncelik veriyorsunuz? Aynı fiyat bandındaki ürünlerin özellikleri genelde benzer olur, sizin için neler önemliyse onları seçin. Ben şahsen fazla ağır oyunlar oynamıyorsanız POCO m3'ü öneririm.

Instagram YouTube vs için kullanacağım. Batarya benim için önemli. Hızlı şarj etmesi, kamera da en az 48 olsa yeter. Ama ekranı 1080 olmalı.
 
Sosyal medya ve video yürütme için cep telefonu seçecekseniz, işlemcisinin aslında pek de güçlü olmasının anlamı yok. POCO M3'ü çoğunlukla işlemcisinden dolayı eleştiriyorlar, Snapdragon 662 kullanıyor. Bende 660 var, oyun ve sosyal medyada sıkıntı yaşamadım hiç. POCO M3 batarya açısından da iyi bir telefon. Kamera konusuna değinirsek, aslında şahsen baskı alınmadığı sürece megapixel kavramı ile fotoğraf kalitesini karşılaştırmayı mantıklı bulmuyorum. Görseldeki ayrıntıların görünmesinden çok, lensin kaliteli olması daha önemli. POCO M3 arka kamera için sizi üzmez diye düşünüyorum, ön kamerası maalesef pek iyi değil. Ancak Xiaomi'nin bu fiyat segmentinde kıyaslanan Note serisinde de ön kameralara çok öncelik verilmiyor.

Redmi Note 9'un ön kamerası ve işlemcisi nispeten daha iyi. Ancak POCO M3 daha güncel ve batarya, sar değeri olarak daha iyi... Ben şahsen POCO M3'ü tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı