2500TL Telefon Tavsiyesi

Bütçe
2500

ErenKızıltaş

Hectopat
Yer
Parthenon Tapınağı
Merhaba. Yakında bir akıllı telefon almak istiyorum, bir süredir piyasayı epey araştırdım ancak hala net bir sonuca varamadım. Genel olarak içerik tüketen sosyal medyada vs gezen biriyim. Oyun oynarım ancak PUBG gibi yüksek güç gerektirecek çok oyun oynamam. Ben çok yakın bir tanıdığımın tavsiyesiyle GM21 Pro modeline yöneldim şu an ancak biraz araştırdığımda GM firmasını önermeyen de çok kişi var. Emin olmadım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yakında bir akıllı telefon almak istiyorum, bir süredir piyasayı epey araştırdım ancak hala net bir sonuca varamadım. Genel olarak içerik tüketen sosyal medyada vs gezen biriyim. Oyun oynarım ancak PUBG gibi yüksek güç gerektirecek çok oyun oynamam. Ben çok yakın bir tanıdığımın tavsiyesiyle GM21 Pro modeline yöneldim şu an ancak biraz araştırdığımda GM firmasını önermeyen de çok kişi var. Emin olmadım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam performans arıyorsanız en iyi seçenek GM 21 Pro onun dışında en alınabilecek model a73.

GM en son seçiminiz olsun hatta mümkünse olmasın bile. Size önerilerim:

Onun harici bulabilirseniz Galaxy A31 alın. M21 de bu fiyatlardaki en iyi seçimlerden.

Hocam iki seçenekte çok kötü bence. Samsung modellerde genelde performans düşük ancak ekran paneli kaliteli olur. A21s kombo yapmış bu konuda.

Hocam performans arıyorsanız en iyi seçenek GM 21 Pro onun dışında en alınabilecek model a73.

Hocam iki seçenekte çok kötü bence. Samsung modellerde genelde performans düşük ancak ekran paneli kaliteli olur. A21s kombo yapmış bu konuda.
Bu fiyatlarda iyi olduğunu düşünmüştüm hâlbuki. Ben şuan Galaxy A31 kullanıyorum ve performans konusunda beni hiç bir zaman üzmedi..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı