3000 serisi dediğiniz gibi değil mi? Onun yerine neden 5000 serisi attınız?Hocam kaliteli bir makine ve sinekkaydı tıraş için attığım başlıklı tarzda almanız gerekiyor.
3000 serisi dediğiniz gibi değil mi? Onun yerine neden 5000 serisi attınız?Hocam kaliteli bir makine ve sinekkaydı tıraş için attığım başlıklı tarzda almanız gerekiyor.
Powertech kısmına kadar katılıyorum, Powertech e katılmıyorum ama.Her ne kadar Braun sevilse de ben sevemedim bir türlü Powertech öneriyorum.
3000 serisi li-ion muş baktım şimdi.Lithium-ion batarya olursa daha uzun ömürlü olur, sürekli şarj bitip durmaz. Çoğu dandik marka hatta philips braun ürünlerinde bile Ni-Mh batarya çıkabiliyor. Bunlar kısa ömürlü batarya tipleri. Kendiliğinden çabuk boşalıyor. O yüzden Li-Ion olması önemli kriter.
Yaprak dökümü izlerken karşıma çıktınızPowertech kısmına kadar katılıyorum, Powertech e katılmıyorum ama.
3000 serisi li-ion muş baktım şimdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.