2500TL'ye kadar gamepad önerisi

Xbox konsola direk kablosuz bağlanıyordur destek var ise. Alıp denerim kolun biri gidici benim.

Kol kablolu maalesef.

Mesele direk bağlanmak ya da baglanmamak değil Xbox bile bu markaya güvenip kol üretim işbirliğine giriyor sonra biri çıkıyor diyor ki çakma dandik.

Al kardeşim official Xbox Sayfası oldu mu ? Hadi yok abi yaaa dandik falan yok onu diğer markalar da yapıyor abi falan az kendiniz araştırsanız görüceksiniz zaten.

Al bak Xbox resmi sitesi ha.

Ayrıca kolun kablolu bağlanma olayı Xbox'un satış pazarlaması. Kablosuz hem PC'de hemde Xbox'da dongle ile bağlanan bir kol çıkarmasına izin verseler yan firmaların bu sefer Xbox kendi tarafında kol satması imkansız bir hale gelecek. Playstation da aynıdır mesela. Lisanslı ürünlerinde bile haptic feedback gibi özellikleri ve konsolu uzaktan açma özelliği vermez hiçbir 3. parti lisanslı PS koluna. Hatta alıcı ile bağlamanı ister direk dualsense gibi bağlanmasına bile izin vermez.

Sonuçta Xbox dediğin kol satıyor kolların yanında batarya ve alıcı paketi vs'de satıyor. Yan aksesuar satıp oradan da para yapıyor. Yan aksesuarları falan hiçe sayıp Hem PC'de hemde Xbox'a kablosuz bağlanacak bir alıcı tabiki adamların işine gelmez anlaşmalı bile olsalar.

Son düzenleme:

Al kardeşim ben orijinalden devam ediyorum. Alma diyen yok. Ben kulaklık girişini kullanıyorum orijinalin. Artı sizin önerdiğiniz kollar değil bunlar. Başka modeller kendinizi kandırın. Sizi engelleyen yok. Alın.

Al kardeşim ben orijinalden devam ediyorum. Alma diyen yok. Ben kulaklık girişini kullanıyorum orijinalin. Artı sizin önerdiğiniz kollar değil bunlar. Başka modeller kendinizi kandırın. Sizi engelleyen yok. Alın.
EE tamam da aynı markanın ürünü ? Sırf konuşmak için konuşuyorsunuz neyse daha bu konuya yazmıyorum anlamayacaksın çünkü belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…