2500TL'ye kadar gamepad önerisi

Bunu al sadece hikayeli oyunlar için ekstra pro controller'a gerek yok.

Fotumlarda 8bitdoyu bayaa oven vardi ama arkadaslar birden dusman olmussunuz bunun gerekli bi sebebi varmi acaba bende kol alcam 8bitdo alcaktim sol analogi assada olani yorumlari gorunce ne aliyik bilemedim ps5 kolumu alsam sol analogu assagida olan bir kol lazim
PRO 2 PS düzeninde olan alınmaz o baya eski bir model olarak kaldı.

Hocam Türkiye'de gizala hariç alınan Pro controllerlar %90 replikadır çünkü replika olduğunu belirten satıcıdan aldı arkadaş ve hiçbir fark bulamadık. Fiyatına PC'de kullanmak için değmez bence. GameSir varken Xinput destekli, hall effectli vee mobilde Cloud servislerini destekleyen 1300 küsure mantıklı olmuyor Pro Controller. Önermiş olduğunuz için size kızmadım zaten önerebilirsiniz ancak ben de karşı çıkabilirim öneriye sizi suçlamıyorum.
Hangi kolu aldınız siz.

Temu üzerinden GameSir T4 Cyclon'e Pro alabilirsiniz. Her türlü şeye desteği mevcut. Xbox kontrolcüsünde olmayan ancak hem PS hem de Nintendo kollarında olan jiroskopa sahip. Gelecekte emulator kullanacak olursanız Xbox kolu ile jiroskopun gerekli olduğu oyunları oynayamazsınız. GameSir Cyclon'e Pro'yu kullanan biri olarak sorunuz olursa yardımcı olmaya da çalışırım. 8BitDo Ultimate C de denedim ve GameSir ile yarışamaz. 8BitDo Ultimate 2C jiroskopa sahip değil bu yüzden önermem benzer fiyatta GameSir Cyclon'e Pro varken.

Fiyat: 1043₺ + 313₺ vergi ile 1356₺
Link:
T4 Cyclone Pro Kablosuz Pro Kontrol Cihazı - Temu Türkiye

Xinput destekli GameSir Cyclon'e Pro varken aynı özellikleri sunarken alınmaz ki TR'deki switch Pro controllerlar replika.
Temu'da 2000TL sınır var ama eğer arkadaş dışında ailesinin de alacakları varsa mantıklı bir kol.

Dandik hocam alınmaz 😁

Kalitesiz çin malı ürün.
Konunun başından sonuna kadar okudum bütçesi olan biri evet 8bitdo dışında piyasada daha kaliteli ürünler alabilir ama bu 8bitdo'nun veya çin menşei diğer üreticilerin dandik ürünler ürettiği anlamına gelmiyor. 8 bitdo'nun sadece gamepad konusundaki deneyimi Xbox'un konsol üretim deneyiminden daha fazla emin olabilirsin. Sadece bilgisiz şekilde hiç kullanmadığınız ürünler hakkında boşa yorum yapmayın lütfen.

Son düzenleme:
Xbox iyi tam PC uyumlu ben 3000 TL DualSense aldım o teknolojide daha üstün lakin ben tanıdık selamıyla aldım piyasa fiyatı 3500 indirimde geçen D&R'da 2800 TL idi. Yine indirim bekle istersen.

Bunu al sadece hikayeli oyunlar için ekstra Pro Controller'a gerek yok.

Pro 2 PS düzeninde olan alınmaz o bayağı eski bir model olarak kaldı.

Hangi kolu aldınız siz.

Temu'da 2000TL sınır var ama eğer arkadaş dışında ailesinin de alacakları varsa mantıklı bir kol.

Konunun başından sonuna kadar okudum bütçesi olan biri evet 8BitDo dışında piyasada daha kaliteli ürünler alabilir ama bu 8BitDo'nun veya Çin menşei diğer üreticilerin dandik ürünler ürettiği anlamına gelmiyor. 8 BitDo'nun sadece gamepad konusundaki deneyimi Xbox'un konsol üretim deneyiminden daha fazla emin olabilirsin. Sadece bilgisiz şekilde hiç kullanmadığınız ürünler hakkında boşa yorum yapmayın lütfen.

Hocam tam anlamadım ancak evet Temu'da 2000 sınırı olduğunu unutmuşum. Ben 8BitDo Ultimate C ve GameSir Cyclone Pro kullanıyorum. Hangi kolu aldınız derken tam anlamadım ancak arkadaşım Pro Controller almıştı Hepsiburada'dan ondan bahsettim replika olma şansından dolayı.

Hocam tam anlamadım ancak evet Temu'da 2000 sınırı olduğunu unutmuşum. Ben 8BitDo Ultimate C ve GameSir Cyclone Pro kullanıyorum. Hangi kolu aldınız derken tam anlamadım ancak arkadaşım Pro Controller almıştı Hepsiburada'dan ondan bahsettim replika olma şansından dolayı.
TR'de hepsiburada da Nintendo switch'in pro controller replikası satılıyor evet ama bu dediklerimizin replikası yok yada ben duymadım daha.

Kol çakma değil 8bit do da dandik cin markası değil fiyat ucuz kalite düşük olsa zaten atmam fakat kalite olarak çok fark olmadigi için öneriyorum.

http://

Dandik 8 bit kullanan adama anlatamazsın bunu. Adam 2 video izliyor Xbox aynı kalite yazıyor ona inanıp 8 bit alıyor. Adam eline hiç Xbox kumandası almamış ki. Beyni şartlanmış 8 bit iyi olduğuna. Boş geç. Dedim ya bende sizin gibi düşündüğümü yazdım linçlerdim.

Bu ekonomi ile ancak sahte çakma gamepad alınır. Bizim milletimiz buna laik görülüyor
Ama artık onu da alamazsınız yeni karar geçti gümrük vergisine yüzde 30 zam üst limitte 30 euro indi geçmiş olsun. Çakma bile size çok görüldü.

Son düzenleme:
http://

Dandik 8 bit kullanan adama anlatamazsın bunu. Adam 2 video izliyor Xbox aynı kalite yazıyor ona inanıp 8 bit alıyor. Adam eline hiç Xbox kumandası almamış ki. Beyni şartlanmış 8 bit iyi olduğuna. Boş geç. Dedim ya bende sizin gibi düşündüğümü yazdım linçlerdim.

Bu ekonomi ile ancak sahte çakma gamepad alınır. Bizim milletimiz buna laik görülüyor.
Ama artık onu da alamazsınız yeni karar geçti gümrük vergisine yüzde 30 zam üst limitte 30 euro indi geçmiş olsun. Çakma bile size çok görüldü.

Hocam biliyorsunuz değil mi Xbox Gamepad'te jiroskop yok hani jiroskop yok. PS ve Nintendo gamepadleri Xinput desteklemediğine göre kesin çözüm Xinput gamepad. Hani normal düşünce yapısında olan birinin anlayacağı şekilde:

DualSense-Pro Controller: Bunlarda jiroskop var ama Xinput yok. Hall effect yok.
Xbox Controller: Jiroskop yok ve gyro aim süper bir şey. Xinput var. Hall effect yok.
GameSir Cyclon'e Pro: Jiroskop var, hall effect var drifte karşı, Xinput var. Xbox kolundaki trigger titreşimi bile var.
8BitDo Ultimate 2C: Hall effect var, Xinput var, jiroskop yok.

8BitDo Xbox ile aynı kalitede olmak zorunda da değil bu arada ama işlev konusunda fark yok ve ben de çok sevmesem de bir ürününü kullanıyorum. GameSir daha iyi olsa da 8BitDo da ikisi de Xbox ile iş birliği yapıyor. Çakma dediğin kollar Xbox ile iş birliği yapıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı