Rehber 2500TL'ye kadar PSU önerisi

• Konuyu başlatan GFYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3.878
Sonuç olarak elinize sağlık. Eksiklikler var ama mühim değil, tamamlıyoruz işte bu şekilde.

Delta'yı koymayı unuttum, aklımdaydı yoksa. Senin rehberin vardı diğer forumda, oradan aklımdaydı. Attığın FSP modeli gayet güzel, diğer listede yer verelim.

@Andar Han buradaki modelde Elite kullanılmış ve 85C. Model isimleri birbirine benziyor, aynı seri aynı zamanda Nichicon'a ait. Karıştırmış olma ihtimalleri var mı diye baktım ama yok, ikisinde de aynısından var.

@Andar Han buradaki modelde Elite kullanılmış ve 85C. Model isimleri birbirine benziyor, aynı seri aynı zamanda Nichicon'a ait. Karıştırmış olma ihtimalleri var mı diye baktım ama yok, ikisinde de aynısından var.

Teşekkürler. Bu inceleme daha genişmiş. Bu arada şu Rus arkadaşın incelediği PK750D'de de Elite.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elinize sağlık hocam, ben buradan performanc Gold almaya karar verdim fakat eski demişiniz, beni uzun yıllar götürür mü bu PSU?
@GFYT

Elinize sağlık hocam, ben buradan performanc Gold almaya karar verdim fakat eski demişiniz, beni uzun yıllar götürür mü bu PSU?
@GFYT

Gayet kaliteli bir model, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin. Hocalarımız da buradayken onların da fikirlerini alalım. @Andar Han @Oreki

Aerocool VX Plus modelinin 600 watt olanını almak istiyorum, iş görür mü hocam? RX 580'li sistemim için kullanacağım belki ileride sistemimi yükseltirim PSU değiltirmeye gerek olur mu?

@GFYT

Aerocool VX Plus modelinin 600 watt olanını almak istiyorum, iş görür mü hocam? RX 580'li sistemim için kullanacağım belki ileride sistemimi yükseltirim PSU değiltirmeye gerek olur mu?

@GFYT

Bütçenizi esnetebilme şansınız yoksa işinizi görür, RX580'i hayli hayli kaldırabilecek bir model.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı