Şimdi işin açıkçası ben sabah akşam oyun oynayan biri değilim.Zaten çalışıyorum ama işim pc'de.. Yani Bilgisayar'da kendi işimi yapıyorum homeoffice şeklinde. Ben aynı zamanda 3d çizimler yaparken kasmayacak ve aynı zamanda da arada bir gta 4, gta 5 gibi oyunları kasmadan oynayacak bir sistem arıyorum.. Gtx 760 ekran kartı gta 4 ve gta 5 high oynarken kasma yapar mı ?
Yine dediğim gibi benim en büyük sorunum süre. Benim bir an önce almam lazım o yüzden stoklarda bulunan bir ekran kartı lazım.. Gtx 760'ı seçmemin sebebi üsküdar'da bulunuyor yani hemen dibimde. Benim birinci tercihim zaten gtx 770'di gtx770 alacaktım fakat stoklarda bulunmadığından gtx760'a yöneldim. Ve eğer dediğiniz kartların gelme süresi öyle 1 ayı falan bulursa biraz beklenmesi zor.
Eğer gtx760 kasma yapmayacaksa r9'a o kadar para vermemin bir anlamı yok. Benim derdim gta 4,gta 5 ve benzeri oyunlar.. Yani gtx 760'ın fiyatı 730 tl ama r9'un fiyatı tam 1300 tl arada tam 500 tl fark var.. Sırf bu oyunları oynamak için fazladan 500 tl vermek değer mi yoksa gtx 760 işimi görür mü ?