2500TL'ye sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denizimo

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 2500 TL civarında Monitör ve Hard disk harici kasa topladım çünkü elimde 512 gb seagate harddisk var monitörde var...
Yalnız bir sorunum var şuan vatancomputer'da hiç bir GTX770 ekran kartı stoklarda yok. Aynı fiyatta aynı performansı verecek ekran kartı başka hangisi var? Ben bu hafta pcyi almayı düşünüyorum yani stokta olan bir ekran kartı lazım bana. Yardımcı olursanız sevinirim.

Toplam Fiyat : 2570 tl civarı
Veya Üsküdar'dan GTX770 sipariş etsem onlar şubeye getirirler mi Topkapı'dan? Çünkü Topkapı stoklarında var gözüküyor GTX770.

Son olarak üçüncü tercih olarakta şu ekran kartı var:

GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Bunu alırsam eğer toplam fiyat 2284 tl oluyor.Hem bu ekran kartı stoklarda da var. GTX770 yerine GTX60 alsam çok fazla bir performans farkeder mi ?

Eğer çok aşırı farketmez ise GTX760 almayı düşünüyorum tabi sizlerin fikirleri doğrultusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız ben stokta olan ekran kartı istiyorum birde gtx 760 ile ilgili soru sormuştum. Onları görmediniz galiba.

Size önerdiğim sistem, o fiyata toplanabilecek en iyi sistem diyebilirim. GTX 760'ın, R9 290'ın yanında lafı bile edilmez. Stoklara düşmesini bekleyin, hem %30 indirimi yakalarsın.

Şimdi işin açıkçası ben sabah akşam oyun oynayan biri değilim.Zaten çalışıyorum ama işim pc'de.. Yani Bilgisayar'da kendi işimi yapıyorum homeoffice şeklinde. Ben aynı zamanda 3d çizimler yaparken kasmayacak ve aynı zamanda da arada bir gta 4, gta 5 gibi oyunları kasmadan oynayacak bir sistem arıyorum.. Gtx 760 ekran kartı gta 4 ve gta 5 high oynarken kasma yapar mı ?

Yine dediğim gibi benim en büyük sorunum süre. Benim bir an önce almam lazım o yüzden stoklarda bulunan bir ekran kartı lazım.. Gtx 760'ı seçmemin sebebi üsküdar'da bulunuyor yani hemen dibimde. Benim birinci tercihim zaten gtx 770'di gtx770 alacaktım fakat stoklarda bulunmadığından gtx760'a yöneldim. Ve eğer dediğiniz kartların gelme süresi öyle 1 ayı falan bulursa biraz beklenmesi zor.

Eğer gtx760 kasma yapmayacaksa r9'a o kadar para vermemin bir anlamı yok. Benim derdim gta 4,gta 5 ve benzeri oyunlar.. Yani gtx 760'ın fiyatı 730 tl ama r9'un fiyatı tam 1300 tl arada tam 500 tl fark var.. Sırf bu oyunları oynamak için fazladan 500 tl vermek değer mi yoksa gtx 760 işimi görür mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman dediğiniz gibi msi gtx770 alsam yeterli olur sanırım. Ümraniye'de var gözüküyor gerekirse Ümraniye'ye de gidebilirim. Fakat msi gtx 770 ile asus gtx770'in arasında ki 1000 tl'lik fiyat farkı neden ? Yani msi alsam bana sıkıntı yaratır mı acaba ?

Farklı markalar arasında veya fabrika çıkışlı OC edilmiş olduğu için fiyat farkı oluşabiliyor, gayet normal. MSI ile sorun yaşamazsınız.

Tamam şimdi Üsküdar şubeyi aradım ve Asus gtx 770 direct cu 1030 tl olan ekran kartının siparişini verdim. Yarın gidip direk bayiden parasını ödeyip 2-3 gün sonra ekran kartını teslim alacağım. Böylelikle ekran kartı sorununu halletmiş oluyoruz.. Sizce Asus gtx 770 ekran kartı ile gta 5'i verimli bir şekilde oynayabilir miyim? İnşallah verdiğimiz paralara değer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı