Çizim programları için sistem toplamak istiyorum .
Ekran kartını sonra almayı düşünüyorum. Buna göre sistem önerileri bekliyorum.
Düzenleme : Intel düşünüyorum...
Arkadaşlar bu sistem çizim programları açısından sonradan eklenecek ekran kartı ile alınmaya uygun/iyi bir sistem midir yoksa bu bütçeye daha iyi toplanabilir mi ?
2- Öğrenciliğini kanıtlayabileceğin bir belge ile (Eğer hala mevcutsa E-Okul ders programını atabilirsin, kabul ediliyor) öğrencilere özel verilen Windows 8.1 Industry Pro sahibi olabilirsin. Orijinaldir, para vermene gerek kalmaz.
Anakartlar arasında ne gibi farklar olacak. Bu fiyat farkı benim performansıma nasıl yansıyacak.
Ramde 2133 Mhz ile 1600 Mhz arasında fark edilecek bir hız farkı olacak mı ? 2133 gereksiz mi kalıyor ?
Sistem de soğutucu olmadan işlemci aşırı mı ısınır ? Bu da performansı zamanla etkiler mi ?
Sistem toplama ve donanım hakkında bilgim olmadığı için ve bu süreçte öğrenmeye çalıştığım için bu tarz sorular sizlere saçma gelebilir. Sadece en azından toplamaya çalıştığım sistem hakkında bilgim olması adına soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
1- Anakartlar arasında ürün ile birlikte gelen "ek yazılımlar", "soğutma performansı", "portlar" ve "O.C kapasitesi yüksekliği" diyebiliriz. Z97 Gaming 7 fiyatıyla göz dolduruyor.
İncelemek için bu videoyu izleyin
Bu da Z97 PC Mate incelemesi
2- Belleklerin frekansları APU sistemlerde ve Render sistemlerinde işe yarıyor. Yüksek frekans demek, daha potansiyelli ve hızlı çalışmak demek.
3- Sistemde soğutucu olmazsa, işlemci ısınır. Çünkü yapacağın programlar işlemci ve RAM'e yüklenecek, bu da ısınma problemi yaratacak. Hyper 212 Evo al, keyfine bak.
Sistemi corsair sdd yerine samsung evo sdd ve HDD green değil blue olarak topladım İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Şuan konu benim için kapanmıştır. Ekran kartı aldığımda tekrar yardımlarınız için önerilerinizi soracağım. Açtığım konuda @Taha Resul ve tüm yardım edenlere teşekkür ederim.