250CC motor önerisi

Bynie35

Centipat
Daha fazla  
125CC motora sahibim, taksidi yeni bitti ve yükseltmek istiyorum. Normalde hayalim Duke 390 idi ama param yetmiyor o yüzden düşük bütçeli motorlara bakıyorum. Aklımda 3 tane motor var NK250, NS200 ve rtr200, NK250 ve RTR200 için sıfır düşünüyorum çünkü 2. elleri korkutuyor NS200 ise ABS ve ug diye ayrılmış hangisi daha iyi? ABS olanı 80-90k ve takasa açık ilanları bile var. Ehliyetim yetmiyor ama sene sonu zam geleceği için almayı düşünüyorum yardım edebilecek var mı?

Bende şöyle bir algı oluştu. "Çin üretimli motorlardan uzak dur". Sana demiyorum fakat bende böyle bir algı var. NK250 yerine NS200 veya RTR200 düşünüyorum senin için.

Bende şöyle bir algı oluştu. "Çin üretimli motorlardan uzak dur". Sana demiyorum fakat bende böyle bir algı var. NK250 yerine NS200 veya RTR200 düşünüyorum senin için.

Vallahi bende de TVS var Hint düşünüyorum ama NK250 görünüşüde güzel geliyor sakin kullanmayacağımı biliyorum o yüzden NS200 dedim ama onda da ABS ve ug modelleri var fiyat farkıda var kafamı karıştırdı.

Vallahi bende de TVS var hint düşünüyorum ama NK250 görünüşüde güzel geliyor sakin kullanmayacağımı biliyorum o yüzden NS200 dedim ama onda da ABS ve ug modelleri var fiyat farkıda var kafamı karıştırdı.

Hocam ABS olsun yeter ki, çoğu kişi "gaylik" olarak yorumlasada hayat kurtarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı