önereceğiniz model varmıBaşlangıç motoru olacak ise grenajlı motor almanızı önermem kesinlikle.
Önereceğiniz model var mı?
naked olarak çok yakmayan ilk motora göre de iyi olabilecek bir model onerirsen sevinirim hocamNaked motor bakmanız daha iyi olur çünkü hem grenajı yok hem de modifiye edip olan grenajların hasar almasını engelleyebilirsiniz SS motosikletlerde gerçekten oturuş sıkıntısı var insan fıtık oluyor.
250NK kullanıyorum. Çok yakmıyor, şehir içi kullanımda çok rahat. Servisi pek iyi değil onu söylemem gerek. Motorun bakımlarını aksatmaz ve düzgün kullanırsan sorun yaşama olasılığın çok düşük. Benim bugüne kadar yaşadığım tek sorun yağmurda ıslandıktan sonra fan açmasıydı. Yazılım atıyorlar bir daha olmuyor. Onun dışında sorun yaşamadım. Ön kaldırayım, son gaz süreyim, uçayım kaçayım derdiniz yoksa bu motor anlatıldığı kadar sorunlu değil.naked olarak çok yakmayan ilk motora göre de iyi olabilecek bir model onerirsen sevinirim hocam
Naked olarak çok yakmayan ilk motora göre de iyi olabilecek bir model onerirsen sevinirim hocam.
Naked olarak çok yakmayan ilk motora göre de iyi olabilecek bir model onerirsen sevinirim hocam.
Mondial Drift L olabilir kroniği vs var mı bilgim yok ama genel olarak başlangıç için bu model tavsiye ediliyor. Tercih ediliyor dersek daha mantıklı olur![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.