250CC motor önerisi

Naked motor bakmanız daha iyi olur çünkü hem grenajı yok hem de modifiye edip olan grenajların hasar almasını engelleyebilirsiniz SS motosikletlerde gerçekten oturuş sıkıntısı var insan fıtık oluyor.
naked olarak çok yakmayan ilk motora göre de iyi olabilecek bir model onerirsen sevinirim hocam

naked olarak çok yakmayan ilk motora göre de iyi olabilecek bir model onerirsen sevinirim hocam
250NK kullanıyorum. Çok yakmıyor, şehir içi kullanımda çok rahat. Servisi pek iyi değil onu söylemem gerek. Motorun bakımlarını aksatmaz ve düzgün kullanırsan sorun yaşama olasılığın çok düşük. Benim bugüne kadar yaşadığım tek sorun yağmurda ıslandıktan sonra fan açmasıydı. Yazılım atıyorlar bir daha olmuyor. Onun dışında sorun yaşamadım. Ön kaldırayım, son gaz süreyim, uçayım kaçayım derdiniz yoksa bu motor anlatıldığı kadar sorunlu değil.

Naked olarak çok yakmayan ilk motora göre de iyi olabilecek bir model onerirsen sevinirim hocam.

N250 al.

Mondial Drift L olabilir kroniği vs var mı bilgim yok ama genel olarak başlangıç için bu model tavsiye ediliyor. Tercih ediliyor dersek daha mantıklı olur :)

Satması zor aşırı yaygın her yerde var canı sıkılır kullananın ve motor gitmiyor bisiklet gibi bir şey.

O fiyat bandına Husqvarna Svartpilen 250'den daha kaliteli işçiliği olan yoktur. Ön arka ABS, WP-Apex süspansiyon. Led far. 30 hp motor, mis gibi. Honda CL250 bulunabilir belki o fiyata. Çinliye hiç girmeyin bence.

Arabayla motorsiklet bambaşka mekanik, trafik prensiblerinde çalışıyor. İyi araba sürücüsü olabilirsiniz; ama motorsiklete / bisiklete geçince hiç bir anlamı olmadığını anlıyorsunuz (bisiklet kullanıcısı olduğum için biliyorum). Motorsiklette dikkat etmeniz gereken trafik senaryoları bambaşka.
Bence önce başlangıç seviyesi bisiklet alın ve bunda ustalaşmayı bekleyin. Zaten motorsiklet ehliyeti sınavı ve motorsiklet tekniklerini uygulamada işinize çok çok çok yarayacaktır. Bisikletteki çoğu teknik ile motorsiklet tekniği temelde aynı. Sonra bisikletle trafiğe çıkmayı deneyin. Orda dikkat etmeniz gerekenleri öğrenin, motorsiklete öyle geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı