250CC motor önerisi

• Konuyu başlatan Doopie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 165

Doopie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400F & GTX1650
2-3 yıl arkadaşlardan abimin motorundan 125CC deneyimim var. Ve artık motor almaya karar verdim 250CC motor öneriniz var mı? Eski kasa CBR önermesiniz sevinirim ben naked almak istiyorum düşük CC spor motorları sevemiyorum.

MT 25 tabii ki. Piyasası, parçası bol. Kaliteli motor.

1200 km R25 almıştım, 10k Km'ye kadar bir defa zincir temizliği, bakımı falan yapmadım. 5 binden 5 bine yağ bakımlarını ustama yaptırttım o kadar.

Motor bir defa tık etmedi. Ne buji arızası, ne başka bir şey. Bir defa aküyü geceden açık bırakmışım ertesi gün vurdurtup 30 km kadar sürünce akü de kendine geldi.

Motor çok kaliteli, pişman etmez. R25 ile MT25 aynı zaten.

Ek olarak kaza yapmıştım, 130 ile viraja uçtum R25 ile. Toplaması 12 bin TL tuttu, ustaya da 2K verdim 14'e motorun komple sol panel, blok kapağı dahil değişti. Motor aşırı ucuz. Aynı kazayı Ktm'de yapsam motorum hala yatıyordu muhtemelen.

Bütçe önemli.
250cc naked olarak bütçen var ise mt 25 cb250r duke250 bakılabilir. Bütçe daha az ise mis gibi dominar alır geçersin.

Bütçe sorunu yok ve sıfır alınacaksa MT25 (Yamaha'yı sevmem fakat 250CC grubunda Honda ve Suzuki maalesef yok.) Gene sıfır alıncak fakat bütçe daha kısıtlı ise Dominar250. İkinci el alınacaksa gene Dominar250. Bir daha konu açarken bütçeni ve yaşadığın şehri de belirtirsen daha rahat yardımcı olabiliriz.

MT 25 tabii ki. Piyasası, parçası bol. Kaliteli motor.

1200 km R25 almıştım, 10k Km'ye kadar bir defa zincir temizliği, bakımı falan yapmadım. 5 binden 5 bine yağ bakımlarını ustama yaptırttım o kadar.

Motor bir defa tık etmedi. Ne buji arızası, ne başka bir şey. Bir defa aküyü geceden açık bırakmışım ertesi gün vurdurtup 30 km kadar sürünce akü de kendine geldi.

Motor çok kaliteli, pişman etmez. R25 ile MT25 aynı zaten.

Ek olarak kaza yapmıştım, 130 ile viraja uçtum R25 ile. Toplaması 12 bin TL tuttu, ustaya da 2K verdim 14'e motorun komple sol panel, blok kapağı dahil değişti. Motor aşırı ucuz. Aynı kazayı KTM'de yapsam motorum hala yatıyordu muhtemelen.

Arkadaş bunlara bakacaksa temizini bulmalı yani bunlar genelde hayvan gibi kullanılıyor o yüzden bir kere motor dikişe oturmazsa hiç oturtamaz o dikişe.

Bütçe önemli.
250CC naked olarak bütçen var ise MT 25 CB250R DUKE250 bakılabilir. Bütçe daha az ise mis gibi Dominar alır geçersin.

Bütçe 240k civarında.

Bütçe sorunu yok ve sıfır alınacaksa MT25 (Yamaha'yı sevmem fakat 250CC grubunda Honda ve Suzuki maalesef yok.) Gene sıfır alıncak fakat bütçe daha kısıtlı ise Dominar250. ikinci el alınacaksa gene Dominar250. bir daha konu açarken bütçeni ve yaşadığın şehri de belirtirsen daha rahat yardımcı olabiliriz.

Hocam bütçem 240k Kocaeli'de yaşıyorum sence ne alayım?

Bütceniz nedir?

240bin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı