250sr alınır mı?

• Konuyu başlatan g770
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.860
150 160a olan motorlar güvenilir değil o zaman 170 boşuna vermiyorum değil mi bir de 170 verip yine ekspertiz yaptirayim mi?
Hocam 10-20 bin lira için canınızı riske atmayın, motor bir anda yoldayken bir olay olur canınızdan olursunuz Allah korusun. 170 verip yine ekspertiz yaptırın, Gerekirse piyasa değeri 100 bin olan motoru 200 bine alsanız bile ekspertiz yaptırın. Ekspertiz şart. 170 olanını tavsiye ederim.

150 160a olan motorlar güvenilir değil o zaman 170 boşuna vermiyorum değil mi bir de 170 verip yine ekspertiz yaptirayim mi?
170 niye verirsin ki bu motora çoğu bayi çok indirim yapıyor satılmıyor diye. Fiyat pahalı ise daha iyidir yanılgısına niye düşüyorsunuz hangisi ucuz ise ve köklü bir firma ise gidin ondan alın bu kadar basit. Şu motorun sıfırının ediceği max 140 150 alan 2. elini 130 a satamıyor daha 1k olmamış motoru düşünsene 170 e alıyorsun 1 hafta sonra 130 a satamıyorsun. Yapma allah aşkına 170 vermek ne. Oktay Motor bile 150k dan veriyor ki oktay motor türkiyedeki en bilindik satıcılardan piyasaya ilk gelen motorları sokan ve fuarlarda görev alan firma.

170 niye verirsin ki bu motora çoğu bayi çok indirim yapıyor satılmıyor diye. Fiyat pahalı ise daha iyidir yanılgısına niye düşüyorsunuz hangisi ucuz ise ve köklü bir firma ise gidin ondan alın bu kadar basit. Şu motorun sıfırının ediceği Max 140 150 alan 2. elini 130'a satamıyor daha 1K olmamış motoru düşünsene 170'e alıyorsun 1 hafta sonra 130'a satamıyorsun. Yapma Allah aşkına 170 vermek ne. Oktay motor bile 150kdan veriyor ki oktay motor Türkiye'deki en bilindik satıcılardan piyasaya ilk gelen motorları sokan ve fuarlarda görev alan firma.

Oradan alsam ordudaki servise götürmek istesem ordudaki servis kabul edecek mi?

Oradan alsam ordudaki servise götürmek istesem ordudaki servis kabul edecek mi?
Hocam nereden araştırma yapıyorsunuz bilmiyorum ama dediğiniz şey saçma eğerki cf moto servisi ise istediğin yerden al istediğin yerde bakımını yaptır garantini işlet işlemiyo ise azıcık ısrar et işlemek zorunda. Ben motoru antalyadan aldım izmir de manisa da bolu da servislere gittim. Yani motoru nereden aldıysan orda tamir ettirecem diye bir şey yok asla. Tamirciler boşuna servislik yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı