250sr alınır mı?

• Konuyu başlatan g770
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.861
2024 ilk ayında sıfır 250sr aldım şu an 11k km de sor istediğini reis ne merak ediyorsan. Hala aktif kullanıyorum.

Benim en korktuğum nokta aldıktan 1 ay sonra bir sorun oldugunda(sorun onlardan kaynakliysa) bana dönüş yapmayıp ilgilenmezler diye korkuyorum bir de ordudaki servislere baktimda aşırı kötü dükkana benziyor bir de bakımları götürdüğünde kac TL'lik bakımları olur.

Benim en korktuğum nokta aldıktan 1 ay sonra bir sorun oldugunda(sorun onlardan kaynakliysa) bana dönüş yapmayıp ilgilenmezler diye korkuyorum bir de ordudaki servislere baktimda aşırı kötü dükkana benziyor bir de bakımları götürdüğünde kac TL'lik bakımları olur.
Bakımlar 1.5 ile 2.5 arası değişiyor servise göre. Servisi gerçekten önemli çünkü motorun ve markayı ezenler o konuda çok haklılar servisleri aşırı rezalet ordudan başka illerde servis var ise kaliteli orlara gitmen çok daha iyi olur. Sorun onlardan kaynaklı ise genellikle hallediliyor ama fabrikadan o parça ne kadar sürede gelir bilmem ben kaza yaptım bütün parçalar 3 haftada geldi 2 günde de takıldı. Servis gerçekten çok önemli. Etrafında kaliteli bir servis yok ise hiç bulaşma bence. Bu gruba sadece cf değil bütün çinliler ve bajaj gibi markalar da dahil hepsinin servisini aynı yere veriyorlar genellikle.

Bakımlar 1.5 ile 2.5 arası değişiyor servise göre. Servisi gerçekten önemli çünkü motorun ve markayı ezenler o konuda çok haklılar servisleri aşırı rezalet ordudan başka illerde servis var ise kaliteli orlara gitmen çok daha iyi olur. Sorun onlardan kaynaklı ise genellikle hallediliyor ama fabrikadan o parça ne kadar sürede gelir bilmem ben kaza yaptım bütün parçalar 3 haftada geldi 2 günde de takıldı. Servis gerçekten çok önemli. Etrafında kaliteli bir servis yok ise hiç bulaşma bence. Bu gruba sadece CF değil bütün çinliler ve bajaj gibi markalar da dahil hepsinin servisini aynı yere veriyorlar genellikle.

Ben soruyorum alacağım yere bana servisin iyi olduğunu parça sorunlarının olmadığını söylüyorlar servisin iyi olup olmadığını da öğrenemem ama CFMOTO'nun kendi servis haritasına bakıp ismini arattigimda aroranin CF'nin ortak servisi olan bir dükkan gozukuyor aroranin 4 tekerlekli motoru tamir ederken fotoğrafı var bu servis degilki motor tamir eden eski esnaf nasıl benim sıfır motorumu tamir edecek aklım almıyor.

Motosikletler için zorunlu trafik sigortası yaptırman gerekiyor, 500-1500 TL arasında değişebilir. Plaka çıkarma ise 1000TL civarlarında değişebilir. Technopat buga girdi kalın yazıyı kapatamıyorum.

Hocam söylemesi ayıptır, geçen yıl sigortayı 3000 Liraya yaptırdım, bu yıl arkadaşlara da 2.dilim olmalarına rağmen 5500 çıkmıştı.

Kaçak kullanmayı tercih ederdim yani. İnternetten baktığımı söyledim, değişkenlik gösterir.

Sahibindene baktim 150'ye 160'a satan yerler de var benim ordudan 170'e almam mantıklı değil 150'ye alsam getittirsem buradaki servise gösterebilir miyimki motoru.

Sahibindene baktim 150'ye 160'a satan yerler de var benim ordudan 170'e almam mantıklı değil 150'ye alsam getittirsem buradaki servise gösterebilir miyimki motoru.
Almadan önce bütün testlerini yaptırmanızı tavsiye ederim. Ordudaki 170K olandan sorun çıkmaz, ama sarı siteden 150K olandan sorun çıkabilir. Bu sorunlar ilk başta görünmez fakat 1-2 ay sonra size gözükmeye başlar. O zaman da zaten satıcı sizi engeller. Ülkemizde bu satış politikası değişmiyor hiçbir zaman maalesef.

Almadan önce bütün testlerini yaptırmanızı tavsiye ederim. Ordudaki 170k olandan sorun çıkmaz, ama sarı siteden 150k olandan sorun çıkabilir. Bu sorunlar ilk başta görünmez fakat 1-2 ay sonra size gözükmeye başlar. O zaman da zaten satıcı sizi engeller. Ülkemizde bu satış politikası değişmiyor hiçbir zaman maalesef.

Yok bayağı baktim bayağı var 150 160'a satan sıfır motor nasıl sorun çıkarır ki ama öyleyse de iyi çünkü boşuna 170 vermiş olmayacağım.

Yok bayağı baktim bayağı var 150 160'a satan sıfır motor nasıl sorun çıkarır ki ama öyleyse de iyi çünkü boşuna 170 vermiş olmayacağım.
Hocam sıfır diye aldığınız motor sıfır olmayabilir, ekspertiz falan yaptırın. Sarı sitede sıfır diye dolanan ikinci el motorlar çok.

Hocam sıfır diye aldığınız motor sıfır olmayabilir, ekspertiz falan yaptırın. Sarı sitede sıfır diye dolanan ikinci el motorlar çok.

150 160a olan motorlar güvenilir değil o zaman 170 boşuna vermiyorum değil mi bir de 170 verip yine ekspertiz yaptirayim mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı