250TL-300TL SSD tavsiyesi

Eneska124

Hectopat

2.5-3 yıldır bu SSD'nin 120GB versiyonunu kullanıyordum ama dün bozuldu SATA kablosunu portunu falan her şeyi değiştirmeme rağmen düzelmedi. Ben de yeni SSD arayışına girdim. Bu sefer sağlam bir şey almak istiyorum ama bütçeyi de fazla aşmamak istiyorum. 120GB yeterli; Windows kurulumu için kullanacağım.

Bu model nasıldır yine Kingston olması beni biraz çekindiriyor kullanan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

2.5-3 yıldır bu SSD'nin 120GB versiyonunu kullanıyordum ama dün bozuldu SATA kablosunu portunu falan her şeyi değiştirmeme rağmen düzelmedi. Ben de yeni SSD arayışına girdim. Bu sefer sağlam bir şey almak istiyorum ama bütçeyi de fazla aşmamak istiyorum. 120GB yeterli; Windows kurulumu için kullanacağım.

Bu model nasıldır yine Kingston olması beni biraz çekindiriyor kullanan varsa yazabilirse çok sevinirim.
HyperX alabilirsin.

Bana kalırsa WD Green ya da WD Blue modelleri seni üzmez. Bildiğim kadarıyla SSD'yi ağzına kadar doldurmak pek iyi değil bu yüzden 50-100 daha koyup 240 GB alman daha iyi olur diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı