C Calvary Hectopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2019 #11 231981 dedi: Al bunu bak keyfine 4 senedir kullanıyorum çok sağlam ve kaliteli ses kalitesi mükemmel. Beyaz olanını kullanıyorum bu arada. LOGITECH Z200 2.0 SPEAKER BLACK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH Z200 2.0 SPEAKER BLACK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Pcde mi kullanıyorsunuz eğer kullanıyorsanız gecikme olmuyor mu seste?
231981 dedi: Al bunu bak keyfine 4 senedir kullanıyorum çok sağlam ve kaliteli ses kalitesi mükemmel. Beyaz olanını kullanıyorum bu arada. LOGITECH Z200 2.0 SPEAKER BLACK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH Z200 2.0 SPEAKER BLACK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Pcde mi kullanıyorsunuz eğer kullanıyorsanız gecikme olmuyor mu seste?
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Ekim 2019 #12 Calvary dedi: Pcde mi kullanıyorsunuz eğer kullanıyorsanız gecikme olmuyor mu seste? Genişletmek için tıkla... Evet pc'de kullanıyorum telefondan müzik açarakta kullandım bir kaç kere aux girişi var nede olsa. Seste gecikme vs yok çok sağlam bir ürün.
Calvary dedi: Pcde mi kullanıyorsunuz eğer kullanıyorsanız gecikme olmuyor mu seste? Genişletmek için tıkla... Evet pc'de kullanıyorum telefondan müzik açarakta kullandım bir kaç kere aux girişi var nede olsa. Seste gecikme vs yok çok sağlam bir ürün.