250TL Monitör Tavsiyesi

ottomans58

Kilopat
Katılım
6 Mart 2015
Mesajlar
1.195
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Bir monitör almak istiyorum ama 250TL'yi aşmamam lazım. Çok oyun, film meraklısı değilim zaten oyunları da öyle ultra'da high'de oynamam. Ekran bu bütçeye göre kaliteli bir ekran var mıdır? Karanlık-Parlaklık sorunları olmasın yeterli benim için. 1600x900, 19.5" bir monitör bulabilir miyim bu bütçeye? (1080 bulabileceğimi zannetmiyorum)

Ayrıca önereceğiniz monitörleri kullandınız ve memnun kaldınız mı? Bunları da belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
 

Bu monitörlerden birini kullandınız mı? Kalitesi nasıldır sizce?

Konuyu yanlış yere açmışsınız birazcık dikkatli olun lütfen.

Monitör bölümünde konu cevapsız kalır diye buraya açtım. Burada her konuya cevap veriliyor. "Masaüstü" ile alakalı olduğu sürece. O yüzden yanlış yere açtığımı düşünmüyorum. Eğer öyle olduysa da yetkililerden ricam konuyu taşırlarsa sevinirim.

Bence bütçeyi biraz daha arttırıp 1080p monitör almalısınız.
Acer 21.5 K222HQLBD LED Monitör Siyah 5ms

Hocam 21.5" büyük geliyor bana o yüzden gerekli bulmuyorum zaten bütçemi de aşar ayrıca 1080 çözünürlük ile oyunlarda kasma yaşarım ekran kartım desteklemiyor sanırım. Yine de tavsiyen için teşekkürler.
 
Bütçeyi biraz artırıp 380TL'ye Vatan'dan AOC E2262Vw modelini satın aldım. Umarım kötü bir monitör değildir. İlk izlenim olarak bir sıkıntısını görmedim. Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
 
Hocam bu monitörü ben aldım kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım bütçen düşük biraz yükseltsen daha iyi olur veya doların düşmesini bekle ama kesin bir şey diyemem

AOC E970SWN 18.5" 5ms (Analog) Led Monitör Fiyatı

Bu arada bu monitörü alma sebebim viewsonic markasına para verme bende karıncalanmadan tut bir sürü problem yaşadım.

Hocam bunu satın aldım zaten AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Yine de tavsiyen için teşekkür ederim (y)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı