250TL SSD önerisi

250 TL'lik bir SSD'nin içinde çok büyük ihtimalle DRAM bulunmaz, içinde DRAM bulunmayan SSD'de parasının hakkını verecek kadar performans artışı sağlamaz. Almayın derim.
9 yıllık bilgisayara Windows kurduğum WD Green öyle demiyor ama hocam, tek amaç hızalandırmak, birkaç programı kurmaksa alınır, sorun olmaz.
1608709519313.png

Anakart bu mu? Sanırım SATA 2 destekliyor.

Sadece işletim sistemi ve üç-beş program kuracaksanız 120GB SSD de yeter bu arada.

9 Yıllık bilgisayara Windows kurduğum WD Green öyle demiyor ama hocam, tek amaç hızalandırmak, birkaç programı kurmaksa alınır, sorun olmaz.
Eki Görüntüle 796313

Sadece işletim sistemi ve üç-beş program kuracaksanız 120GB SSD'de yeter bu arada.

Bu anakart oyunlar falan hızlı açılsın PC hızlansın diye alacağım.

9 yıllık bilgisayara Windows kurduğum WD Green öyle demiyor ama hocam, tek amaç hızalandırmak, birkaç programı kurmaksa alınır, sorun olmaz.
Eki Görüntüle 796313

Sadece işletim sistemi ve üç-beş program kuracaksanız 120GB SSD de yeter bu arada.
Adata SU650 kullanırken Samsung 860 EVO'ya geçiş yapmış biri olarak da ben öyle demiyorum reis, en başından bi 200-300 daha üstüne koysaymışım da direkt Samsung alsaymışım keşke. Farkındayım adam 250 TL demiş siz de bütçeye göre yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama herifi çile çekmeye de mahkum etmeyin. Üstüne azıcık daha para koyarsan en azından kendini teknik sorun ile boğuşurken görmezsin.

Adata SU650 kullanırken Samsung 860 EVO'ya geçiş yapmış biri olarak da ben öyle demiyorum reis, en başından bi 200-300 daha üstüne koysaymışım da direkt Samsung alsaymışım keşke. Farkındayım adam 250 TL demiş siz de bütçeye göre yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama herifi çile çekmeye de mahkum etmeyin. Üstüne azıcık daha para koyarsan en azından kendini teknik sorun ile boğuşurken görmezsin.
SU650 donma-kasma sorunları ile bilinen bir ürün, yaşadığınız sorun muhtemelen ondan kaynaklı.
120 GB içine oyunda kurabilirim duruma göre değişir.
Oyunlar yüksek boyutlu hikayeli oyunlarsa 240GB de alınabilir pek tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı