250TL SSD Önerisi

Masaüstü bilgisayarımda Sandisk SSD var garantisi bitti hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım performansı da güzel. Laptopta da 1 sene kullanmıştım satmadan önce. Bütçe dostudur Sandisk, vazgeçmem.

Sandisk almanı önermem. Gerekirse bir süre geç al, ilk yorumdaki modeli al. SSD ömürlük bir şey. Kaliteli alın, ölene kadar kullanın.

Bir kez Windows kurup çok kurcalamayacaksanız evet, gayet uzun ömürlü olacaktır. Ama şunu yazayım, bunu sileyim sonra bunu yazayım diyorsanız elinize almanız kaçınılmaz olur.

Bir kez Windows kurup çok kurcalamayacaksanız evet, gayet uzun ömürlü olacaktır. Ama şunu yazayım, bunu sileyim sonra bunu yazayım diyorsanız elinize almanız kaçınılmaz olur.
Samsung gibi markalarda bu dediğin için çok çok kasılmalı. Kullandığım 850 EVO'ya yaklaşık 8 kere format attım. Defalarca sil-yükle yaptım yüksek boyutlarda. 1.5 yıl oldu, 3.6 TB durumunda. 80 küsür TB ömrü var.

Samsung gibi markalarda bu dediğin için çok çok kasılmalı. Kullandığım 850 EVO'ya yaklaşık 8 kere format attım. Defalarca sil-yükle yaptım yüksek boyutlarda. 1.5 yıl oldu, 3.6 TB durumunda. 80 küsür TB ömrü var.

Dediğim gibi sadece ömürlük kısmı için yazdım zaten yoksa, benim 10 küsür senelik 320GB HDD hala sorunsuz çalışıyor. Seagate firmasına teşekkür etmemek elde değil. O zamanın teknolojisiyle yapılmış ve hareketli parçalardan oluşan bir bileşen bile dayanıyorsa, sizinkinin de dayanması gerekli zaten.

SSD tavsiyesine gelirsek ortalama bir kalitede M.2 128GB SSD'ye Win10 kurup, 480-512GB normal SDD'ye oyunları yükleyip çok fazla sil- yeniden yükle yapacağınız dosyaları alacağınız 1TB HDD'te kullanmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı