Toshiba 240GB TR200 Okuma 555MB-Yazma 540MB SATA SSD (THN-TR20Z2400U8)Başlıkta belirttiğim gibi 250TL'ye SSD önerisi bekliyorum. Aklımda bu var. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Dark N5 kasasına uyarsa sevinirim önerdiğiniz SSD'ler.
Sandisk almanı önermem. Gerekirse bir süre geç al, ilk yorumdaki modeli al. SSD ömürlük bir şey. Kaliteli alın, ölene kadar kullanın.
Samsung gibi markalarda bu dediğin için çok çok kasılmalı. Kullandığım 850 EVO'ya yaklaşık 8 kere format attım. Defalarca sil-yükle yaptım yüksek boyutlarda. 1.5 yıl oldu, 3.6 TB durumunda. 80 küsür TB ömrü var.Bir kez Windows kurup çok kurcalamayacaksanız evet, gayet uzun ömürlü olacaktır. Ama şunu yazayım, bunu sileyim sonra bunu yazayım diyorsanız elinize almanız kaçınılmaz olur.
Samsung gibi markalarda bu dediğin için çok çok kasılmalı. Kullandığım 850 EVO'ya yaklaşık 8 kere format attım. Defalarca sil-yükle yaptım yüksek boyutlarda. 1.5 yıl oldu, 3.6 TB durumunda. 80 küsür TB ömrü var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.