250W Güç kaynağı yandı

Barajumara

Kilopat
Merhaba GTX 750 250W'lık bir sisteme taktım dedim güç yetmiyorsa reset atar falan 1 ay boyunca hiç reset atmadı mavi ekran vermedi sistem ısınmadı sonra 1 ay sonra şarteller bir attı ondan sonra daha da açılmadı bilgisayar ekran kartı anakart falan sağlamdı ama güç kaynagı yanmıştı bu nasıl olabiliyor güç kaynağı mı çok kalitesizdi anlamadım. DVD Rw'yİ falan da hiç çalıştırmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markası neydi?
Her zamanki gibi Everesttir :D

Markası neydi?
Her zamanki gibi Everesttir :D
250W olup da Corsair, Seasonic PSU mu var. :)
Her sistem toplama konusunda görüyorum, PSU'yu hep ucuz ve olabildiğince düşük bütçe ile seçiyorlar. PSU sistemin en önemli parçasıdır. Kalitesiz bir PSU tüm bileşenleri kullanılamaz hale de getirebilir.

Merhaba GTX 750 250W'lık bir sisteme taktım dedim güç yetmiyorsa reset atar falan 1 ay boyunca hiç reset atmadı mavi ekran vermedi sistem ısınmadı sonra 1 ay sonra şarteller bir attı ondan sonra daha da açılmadı bilgisayar ekran kartı anakart falan sağlamdı ama güç kaynagı yanmıştı bu nasıl olabiliyor güç kaynağı mı çok kalitesizdi anlamadım. DVD Rw'yİ falan da hiç çalıştırmadım.
Kalitesiz ve Yetersiz bir PSU demek ki...

Markası ne olabilirki, kalitesiz bir PSU'dur demek istedim. Ben 250W alsın demedimki.
500W 80+ bir PSU işinizi görecektir.
Zaten şu konuyu incelersin ne kadar dert yakındığımı görürsünüz eski sistemin 2. PSU'sunu kullandığımdan.
Size katılıyorum:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı