250W PSU ile ekran kartlı sistem çalıştırılabilir mi?

811150

Centipat
Cep Doktoru Mahalle Bilgisayarcısı
Makaleler
1
Sorum başlıktaki gibidir. APU çalışır diye düşünüyorum ama ekran kartı ile çalıştırılır mı emin olamadım. AM4 soket R3 1200 gibi 65W isteyen işlemcilerle birlikte mümkün mü?

250W PSU ile 10 metre LED'i zor yakıyorum denemeyin.

Hocam pek tavsiye etmem bütçe nedir ekran kartı için ortalama eski kartlar biraz fazla güç çekiyor diye biliyorum.

Günlük kullanım bir de LoL-Valorant-Minecraft oynaması için kardeşime bir sistem toplayacaktım hocam. Eğer yeterse hiç PSU'ya para vermek istemedim. Bütçeden yana sıkıntı yok.

Günlük kullanım bir de LoL-Valorant-Minecraft oynaması için kardeşime bir sistem toplayacaktım hocam. Eğer yeterse hiç PSU'ya para vermek istemedim. Bütçeden yana sıkıntı yok.

Hocam 2.elden 700 800TL bandında hatta belki daha düşük fiyatlara GT1030 veya RX550 falan temiz bulunabilir internettwn bunların güç kullanımına bakın çok yüksek değildir PSU'nun 12vdan gelen değeri karşılıyorsa toplam değeri kullanılabilir...

Hocam 2.elden 700 800TL bandında hatta belki daha düşük fiyatlara GT1030 veya RX550 falan temiz bulunabilir internettwn bunların güç kullanımına bakın çok yüksek değildir PSU'nun 12vdan gelen değeri karşılıyorsa toplam değeri kullanılabilir...

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı