250W PSU ile RX 560 kullanılır mı?

FurkanSY

Centipat
Arkadaşlar, elimde APU sistem var.
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
Anakart: A320M-K Pro.
RAM: 8 GB.
PSU: 250W.
Şimdi bu bilgisayara RX560 alacaktım ama bazı konularda almayın diyorlar. YouTube'da adamlar 8 GB ekran kartına 250W takıyor, rahatlıkla besliyor. 1080P'de falan oynuyor. Hiç ihtimal yok mu? Aranızda kullanan veya başka ekran kartı önerecek var mı?

+12W kanalından en azından bir 150W verse yetecektir fakat sanmıyorum verdiğini. Verse bile ne kadar kaliteli PSU bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_30.png
    Screenshot_30.png
    465,9 KB · Görüntüleme: 68
Yaklaşık 10 yıllık bilgisayarımın Casper 250W güç kaynağı ile GT1030 ve Ryzen 1200 kullanıyorum, yükte işlemcim 65W ekran kartım 35W çekiyor. Hard disk, fan vs. derken kalitesiz de olsa ısınmadan çalışıyor güç kaynağım. Max kaç Watt çektiğini hesaplayabilirsin.

Yaklaşık 10 yıllık bilgisayarımın Casper 250W güç kaynağı ile GT1030 ve Ryzen 1200 kullanıyorum, yükte işlemcim 65W ekran kartım 35W çekiyor. Hard disk, fan vs. derken kalitesiz de olsa ısınmadan çalışıyor güç kaynağım. Max kaç Watt çektiğini hesaplayabilirsin.

Ya izlediğim çoğu videoda rahatça oynatıyor oyun falan.

+12W kanalından 120W verebiliyor. Yük altında kapanabilir sistem. Ben olsam değiştirirdim. Kalitesiz zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı