2K OLED monitor tavsiyesi

Hocam Samsung G6'da siyah renkleri güzel vermiyor diyorlar.
Ekstra merak ettiğim Gigabyte, Asus vs bunlar başka bileşenlerde üretiyor. Yani sırf tek alanı bu olan markalar daha iyi monitör yapar diye düşünüyorum

Bütçe konusunu arttirabilirim. Tek isteğim kronik sorunu olmayan ve kaliteli bir OLED panel almak. Sonuçta yüksek bir bütçe veriyorum ve bunun en kalitelisi istiyorum.
Fiyat konusunda bütçeyi arttırabilirim dediğine göre eğer kullanacağın ortamın elverişliyse mat kaplamayı düşünme kafandan eleyebilirsin.

Fiyat konusunda bütçeyi arttırabilirim dediğine göre eğer kullanacağın ortamın elverişliyse mat kaplamayı düşünme kafandan eleyebilirsin.
Mat kaplama olayına baktım da onlar pek OLED sayılmıyor gibime geldi.

Mat kaplama kesinlikle almayacagim. Glossy en iyisi sanırım.

Yeni nesil OLED'ler daha mi avantajlı? Amacım hikayeli oyun ve dizi-film seyretmek.

Ekstra yanma konusunda çok fazla hurafe var. Ne düşünüyorsun?

Son olarak beni üzmeyecek ve uzun vade götüren kaliteli OLED önerin var mı?
Garanti işi de cabası.

Mat kaplama olayına baktım da onlar pek OLED sayılmıyor gibime geldi.

Mat kaplama kesinlikle almayacagim. Glossy en iyisi sanırım.

Yeni nesil OLED'ler daha mi avantajlı? Amacım hikayeli oyun ve dizi-film seyretmek.

Ekstra yanma konusunda çok fazla hurafe var. Ne düşünüyorsun?

Son olarak beni üzmeyecek ve uzun vade götüren kaliteli OLED önerin var mı?
Garanti işi de cabası.
Yanma konusunda oledi kullanamayacak kadar strese girmeye kapılmayın, alın kullanın güncel premium oled tvler kadar hdr başarımı sunamasalarda görüntü kalitesinin keyfine varın zevkini çıkarın derim.

Hemen almayacaksanoz CES fuarına az zaman kaldı etkinlikte yeni modeller gösterilecek, lakin 2026 ilk çeyrekte satışa çıkacak modellerin gelmesi dahi ocaktan itibaren birkaç ay sürecek en erken şubat-mart bu da daha fazla beklemeniz demek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı