2533 tl Sistem Ekonomik sistem (monitörsüz)

Daha fazla  
Selam! Ben bir sistem topladım ve yeterince iyi olup olmadığını sormak istiyorum sadece bir kasa, monitör, klavye, fare, yok!

NOT: Bütün parçalar 20 haziran 2014 de değerlendirmeye alınmıştır ve Vatan COMPUTER tarafından seçilmiştir ve toplam olarak 2533 tl dir.

Dipnot: Resim olarak sistem bileşenlerini vereceğim.
Ekran Alıntısı.PNG
İyi Günler.

Kesinlikle amd toplamayacam boşa amd sistem koymayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın overclock yapmak istediğinde seni yarı yolda bırakabilir çünkü ne kadar msi olsa da bir oyuncu anakartı kadar olamaz buna bir bak derim. Hem ileride overclock yaparken de başın ağrımaz.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 462
@Silinen üye İ5 4440'ın çarpan kilidi kapalı olduğu için OC yapılamaz. İsterseniz MSİ Gaming 7 alın. Yinede OC yapmazsınız. Ancak Haswell serisinde bulunan Turbo Boost ile 3.1 den 3.5 e çıkabilirsiniz.

AMD toplamam bi intel kadar olamaz ayrıca amd nin ömrü intel kadar değil şu anki bilgisayarım intel core 2 duo 2600 8.5 yıllık ve dayz yi very low da BF 3 ü de normal de açıyorum. Amd yollamayın 700 watt seçmemin nedeni ileride bu sistemin anakartıyla işlemcisini değiştirecek olmam sizce sistemim iyi mi? Yani yukarıda olan toplamam.

Anakartın overclock yapmak istediğinde seni yarı yolda bırakabilir çünkü ne kadar msi olsa da bir oyuncu anakartı kadar olamaz buna bir bak derim. Hem ileride overclock yaparken de başın ağrımaz.
Bu arkadaş belliki bilmiyor sistemleri falan.

Seçtiğim güç kaynağı O.C için yetersiz olabilir mi ?

Yetersiz değil. 12V kanalından 600W güç veren bir güç kaynağından bahsediyoruz. Bu fiyata hemen alınmalı. Bu arada, "Tükendi" olarak gözükenparçaları 2-3 gün önce şubeye gidip getirtmelerini isteyin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı