2533 tl Sistem Ekonomik sistem (monitörsüz)

Benim topladığım sistem nasıl peki ayrıca o topladığım sistemden kasayı değiştirme ihtimalim var farklı güzel bir şey alırım diye düşünüyorum pencereli güzel bir kasa güç kaynağı en kötü 650 watt olan bir kasa önerir misiniz? Pencereli olsun ve r9 280x i kolay takabilmek içinde geniş olsun fiyat 350 tl yi geçmesin ama. böyle bir kasa bulabilir misiniz ya da kasa ve güç kaynağı ayrı olabilir ama kasa geniş ve pencereli olsun.

Kardeşim amd sevmiyorum ya ömrü uzun deil ayrıca 3 gb 384 bit ekran kartı varken niye gidip 2 gb 256 bit i seçeyim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd alırsam en üst modellerden alacam çünki amd ye adam akıllı upgrade yapılmıyor çünki anakartı çok yok intelin 60-70 tane varken amd nin 20-30 tane falan var ben buna nasıl upgrade atacam.

Gidip intel toplarım 3 yıl sonra anakartı ve işlemciyi değiştiririm O.C yaparım hem ömrü uzar hemde baştan bir amd toplamama gerek kalmaz ayrıca amd ile overclock yapmaya çalışırken yakan çok oldu diye biliyorum o yüzden intelden şaşmam ayrıca gtx770 niye alayimki hem pahalı hem de biti düşük r9 280x forever.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı