2550TL sistem toplama

Bütçe
2550
Toplam 2577TL 2.el monitörler hakkında iyi bir bilgim yok ama VA veya IPS panel bir monitör bulabilirseniz onu alın.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, galiba bu sistemi alacağım.

a320m yerine b450m koysak nasıl olur?
B450m alma imkanın varsa ileride güncelleme de yapacaksan almanda fayda var. Ram frekans desteği bir tık daha yüksektir.
Ben yine de SSD almanı tavsiye ederim. Anakart Biostar yerine almışken Gigabyte, MSI veya Asus alabilirsin.

Kasa cok sade. Bu ek performans katmaz ama HDD SATA 2 bu performansı düşürür.

Bir de şey diyeceğim niye 8 GB RAM tek slotlu yaptınız? 4 X2 veya 8x2 yamadınız bu da iyi ama FPS olarak 15 20 FPS daha düşük olabilir ve oyunlarda düşük performans verebilir.

Kasa cok sade bu ek ferformans katmaz ama HDD SATA 2 bu ferformansı düşürür.

Bir de şey deceğim niye 8 GB RAM tek slotlu yaptınız 4 X2 veya 8x2 yamadınız bu da iyi ama FPS olarak 15 20 FPS dha düşük olabilir ve oyunlarda düşük ferforman verebilir.

Doğru da, ben yükselteceğim yavaş yavaş satınca hemen satılmaz hem 16 yapmak için 2 tane 4'ü satmak gerekir hem zamandan hem paradan kaybederim.

B450M alma imkanın varsa ileride güncelleme de yapacaksan almanda fayda var. RAM frekans desteği bir tık daha yüksektir.

Ben yine de SSD almanı tavsiye ederim. Anakart BIOSTAR yerine almışken Gigabyte, MSI veya ASUS alabilirsin.

Monitörü ikinci el alıp SSD alacağım galiba ve B450M ileriye dönük bir sistem için gerekli diye biliyorum.

Doğru da, ben yükselteceğim yavaş yavaş satınca hemen satılmaz hem 16 yapmak için 2 tane 4'ü satmak gerekir hem zamandan hem paradan kaybederim.

Monitörü ikinci el alıp SSD alacağım galiba ve B450M ileriye dönük bir sistem için gerekli diye biliyorum.
Şimdiden hayırlı olsun. Başlangıç için gayet güzel bir sistem. Güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı