2550TL sistem toplama

Bütçe
2550

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, galiba bu sistemi alacağım.

a320m yerine b450m koysak nasıl olur?
B450m alma imkanın varsa ileride güncelleme de yapacaksan almanda fayda var. Ram frekans desteği bir tık daha yüksektir.
Ben yine de SSD almanı tavsiye ederim. Anakart Biostar yerine almışken Gigabyte, MSI veya Asus alabilirsin.

Kasa cok sade. Bu ek performans katmaz ama HDD SATA 2 bu performansı düşürür.

Bir de şey diyeceğim niye 8 GB RAM tek slotlu yaptınız? 4 X2 veya 8x2 yamadınız bu da iyi ama FPS olarak 15 20 FPS daha düşük olabilir ve oyunlarda düşük performans verebilir.

Doğru da, ben yükselteceğim yavaş yavaş satınca hemen satılmaz hem 16 yapmak için 2 tane 4'ü satmak gerekir hem zamandan hem paradan kaybederim.

Monitörü ikinci el alıp SSD alacağım galiba ve B450M ileriye dönük bir sistem için gerekli diye biliyorum.

Şimdiden hayırlı olsun. Başlangıç için gayet güzel bir sistem. Güle güle kullan.

44 TL daha fazla verip bunu alabilirsiniz.

Acer Nitro 21.5" QG221Qbii 1ms 75Hz HDMI,VGA Gaming Monitör fiyatı (sinerji.gen.tr)
A320M yerine B450M koysak nasıl olur?

Daha iyi olur ama bütçenizi 130 TL daha aşacaktır. Eğer aşabilirseniz alabilirsiniz.

Gigabyte B450M S2H V2 AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…