25K civarı parasını hak edecek Gaming laptop önerisi

Bütçe
25k
Alınır fakat 11800H Nitro alıp RAM'de ekleyebilir, daha iyi olur ve parası kalır.
hocam tam anlayamadım "11800H Nitro alıp" derken neyi kastettiniz?

Anladım o zaman size 25 22K bütçeli buldum aynı ekran kartlı sistemleri atim ama tabii ilk attığımı alırsanız uzun ömürlü https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k200k0tx-pm-HBC00000BDM1T veya bu da olur 22K bayağı iyi https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-nh-qbcey-00a-canta-ve-mouse-pm-HBC00003MSYPA arkadaşınız bunu alsın 22K ya geri kalan 3K da soğutucu alsın kaliteli gayet yeter ona.

Çok teşekkürler bakacağım.
 
Bunu alıp RAM de ekleyebilir diyorum.

Direkt listeye ekliyorum hocam beni de ikna etti bu, arkadaşa ileteceğim.

Özelliklerini inceleyin. 1.5 k fazla vermek değer.

Az önce bi arkadaş daha yazdı kendime alsam bunu alırdım muhtemelen. Arkadaşa ileteceğim.
 
Ben 8 GB RAM ekleyip alacağım 550 TL yine vatan da, bu model 130-140W ekran kartı ile çalışıyor bu da ekran kartının tam performans olarak çalışması demek. Yerinizde olsam bunh kaçırmam. Arkadaşınıza iletin lütfen.
Valla ikna edici oldu hocam bu, mutlaka söyleyeceğim.
 
Intel kullanıcısı da pilde yapmış olabilir, olamaz mı? Sadece Ryzen kullanıcıları mı pilde yaptı? Aynı nesil işlemci söyleyin ona da bakalım. Sevdiğiniz marka en iyisi olamadı diye ne bu çamur atma çabası?

Şans işi işte ayrıca ben Ryzen daha iyi falan demedim arada fark var birbirine eşit olması gereken işlemcilerde değiller zaten ama devasa bir fark yok ya da gidip Ryzen en dipte diyemezsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı