25K'dan mezuna bırakılmalı mı?

Hocam merak ettim de siz YKS'ye ne zaman çalışmaya başladınız 25 bin yaptınız?

Tabii dediğim gibi kendini geliştirmesiyle de alakası var ama üni ismi büyük ölçüde avantaj sağladığı yadırganamaz. Kuzenininiz bir istisna bence.

Hocam merak ettim de siz YKS'ye ne zaman çalışmaya başladınız 25 bin yaptınız?
sene başında başladım ama öyle harıl harıl çalışan biri değildim son ay iyi bi şekilde çalıştım

ankara elektrik elektronik yazmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Hocam konudan bağımsız ama bende 500k yapıp mezuna bırakıyorum tavsiyen var mı nasıl çalıştın bende çok çalıştım ama demek ki eksik çok.

Hocam konudan bağımsız ama bende 500k yapıp mezuna bırakıyorum tavsiyen var mı nasıl çalıştın bende çok çalıştım ama demek ki eksik çok.
hocam ben şunu anladım planlı çalışcaksın ve gerçekten çalışcaksın başka bir şeyi yok youtubeda o kadar iyi hoca var ki izleyip kendine göre olanları ayıklayacaksın kafanı başka bir şeye vermeyeceksin bir sene boyunca bu işte olacak

Sen çözmüşsün olayı. Ben de diyorum hep hergun1yenıykskocu adlı kanalların dediğine bakmayın diye. Son zamanlarda da yks 31.si derece öğrencisinden tavsiyeler tarzı videolar çıktı. O adamın yaptığı tek şey oturup eşşek gibi çalışmak. Sana ona buna tavsiye verecek vasıfta değil kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…