25ms vs 10ms vs 1 ms

Buradaki tüm arkadaşlar haksız evet 25 ms ile 1 ms arasında fark yok arkadaşlar konu kapandı göz algılayamaz.
Tüm firmalar boşuna düşmeye çalışıyor.

Hatta acer 3 ms olanlara stickerine özellikle 3 ms yazıp 144 hz 25 ms olanlara aldatmacayla sadece 3ms havası verip 144 basıyor sadece.
hiç anlaşılmıyor.

Tam bir fan boy.

Buradaki herkes şahit olsub 25 ms laptopla yanyana 3 ms laptop acacgiz ghosting testleri yapacahiz ayrica oyun oynayacagiz sadece ekranlar gorunecek eğer fark olmazsa ayirt edemezsek.
Herkes dell alieanware monitor hediye etmezsem ne olayım. Okadar net. Bu cocuk tam bir fan boy.

Dosya Ekleri

• 20230226_165928.jpg
    20230226_165928.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 56
  • 20230226_165711.jpg
    20230226_165711.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Boş konu. 25 ms GtG süresinde bir monitör gördünüz mü? Laptop panelleri btw tekniğiyle ölçülüyor genelde ve bilenler bilir bununla yüksek sayılar ortaya çıkıyor, giden mağazada incelesin iki laptopu arada farkı anlayabilsin.
Hiçbir üretici daha düşük değerleri ballandıra ballandıra kullanmak yerine acayip ölçüm teknikleriyle kendi ürününün itibarını zedelemez, şahsen bir önceki laptopumda 25ms GtG bir tepki süresi vardı ve o ekranla ETS2 gibi en az hareketli oyunlarda dahi akıcı olmayan bir deneyim sunuyordu.

Tepki süresinin görüntüdeki gecikme olarak hissedilmesi <5Ms için anlaşılması gerçekten imkansıza yakın fakat ghosting olarak çok bariz bir etki yaşarsınız. VA panelli hemen herhangi bir monitörün dürüst yorumlarına ve incelemelerine bakarsanız bunu görürsünüz.
hocam yıllardır va panellı bır monitör kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ghostıng ve gecıkmeye hiç rastlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı