26.000 TL Monitör Dahil sistem önerisi

Hocam sistem 23K civarı tutuyor 1TB SSD ve soğutucu ile birlikte, 3k civarına monitör ve ekipman bulamayız diye düşünüyorum.
6750 XT ve üstteki monitörlerden herhangi biri ile 24.5-24.7 civarı tutuyor. Kalan bütçe ile de üstteki razer battle alınsa klavye bulunamıyor, siz de haklısınız. Bütçe 500-600 daha artsa çok iyi olurmuş.

6750 XT ve üstteki monitörlerden herhangi biri ile 24.5-24.7 civarı tutuyor. Kalan bütçe ile de üstteki razer battle alınsa klavye bulunamıyor, siz de haklısınız. Bütçe 500-600 daha artsa çok iyi olurmuş.
Hocam 500 600 artabilir. Sıkıntı olmaz o kadar ayrıca stok soğutucu yetmez mi 5600'e en azından onun masrafından da kurtuluruz.

Arkadaş bir sistem bulmuş incehesap'tan Wind Force V2 diye etrafımdakilere sordum hepsi iyi diyo sen kötü diyosun diyor bana ne desem anlamıyor sizce bu sistem topladığımızdan daha mı iyi?

Hocam 500 600 artabilir. Sıkıntı olmaz o kadar ayrıca stok soğutucu yetmez mi 5600'e en azından onun masrafından da kurtuluruz.

Arkadaş bir sistem bulmuş incehesap'tan Wind Force V2 diye etrafımdakilere sordum hepsi iyi diyo sen kötü diyosun diyor bana ne desem anlamıyor sizce bu sistem topladığımızdan daha mı iyi?

Hayır berbat. Anakart & PSU çöpünde çöpü bu bütçelerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılaştırması.

Hayır berbat. Anakart & PSU çöpünde çöpü bu bütçelerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılaştırması.

Hocam sanırım arkadaşa gaming gen ve sinerjiden hazır güzel sistemler buldum, karar verince atarım sizlere sormak amaçlı, ama bana 6-7K bütçeye Monitör, Klavye, Mouse, Kulaklık, uzun boy mousepad önerirmisiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı