Hocam dlls3 icin 4000 serisi olsa guzel olurPSU değişmeli DeepCool 600W yapılmalı.![]()
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
DDR5 almanı tavsiye ederim.
Hocam DLSS3 icin 4000 serisi olsa guzel olur.
Gelecege yonelik olmasina gerek yok hem amd ekran kartlarina cok guvenemiyorum nvidia olsa iyi olurHer oyunda DLSS yok. O özelliğe çok sırt yaslama. DDR5 olarak arkadaşın attığı sistem iyi. 4000 serisi alırsan işlemci DDR4'e düşer fiyatlardan dolayı.
Paran olduğu için geleceğe yönelik değilde bütçene göre öneriyoruz. Ha tabii daha düşük performans isterseniz hemen geliyorum.Gelecege yonelik olmasina gerek yok hem amd ekran kartlarina cok guvenemiyorum nvidia olsa iyi olur
Paran olduğu için geleceğe yönelik değil de bütçene göre öneriyoruz. Ha tabii daha düşük performans isterseniz hemen geliyorum.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Marka takıntısına kurban gidiyoruz yine hocam napalımHocam harbiden güldürdünüzhemen abime düşük performans pişiriyorum dercesine.
Hocam demek istedigim ddr5 olmasina gerek yok ddr4 olsun 32 gb 3600mhz olsun gibiParan olduğu için geleceğe yönelik değilde bütçene göre öneriyoruz. Ha tabii daha düşük performans isterseniz hemen geliyorum.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İşte ramin fazlası değil, işlemcinin güçlüsü daha çok performan verir. Ama senin kararın. Attığım sistemi kafanca yükseltip alabilirsin.Hocam demek istedigim ddr5 olmasina gerek yok ddr4 olsun 32 gb 3600mhz olsun gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.