Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
İçinde monitör klavye de var 24.5 knın kasası falan ama zaten benim bir bilgim yok size soruyorum benim bu topladığım sistem öyle kafadan sallama bir sistem nasıl bir şey almalıyım yol göstermeniz için buraya yazdım.
monitör klavye kulaklık dahil 30 u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için
İçinde monitör klavye de var 24.5 knın kasası falan ama zaten benim bir bilgim yok size soruyorum benim bu topladığım sistem öyle kafadan sallama bir sistem nasıl bir şey almalıyım yol göstermeniz için buraya yazdım.
Monitör klavye kulaklık dahil 30'u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için.
Ram 3600 MHz yapılarak alınabilir.İçinde monitör klavye de var 24.5 knın kasası falan ama zaten benim bir bilgim yok size soruyorum benim bu topladığım sistem öyle kafadan sallama bir sistem nasıl bir şey almalıyım yol göstermeniz için buraya yazdım.
monitör klavye kulaklık dahil 30 u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için
Monitör klavye kulaklık dahil 30'u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için.
Bu sistemi almasını %100 öneriyorum bende araştırdım 26k bandında bile 3060ti 3070 varken bu sistem 3080 ve fiyatı daha uygunHocam mümkünse vatandan toplamayın vatan pahalı satıyor sizin bütçenize bu sistem gidebilir bir bakın derim 21-22 k civarına 3070'li sistemler var onlarada bakabilirsiniz.
MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Arkadaşın bütçesi monitör ve ekipmanlar dahil max 30K olduğundan dolayı 3070 sistem önermiştim fakat bu çok daha iyi olur.3080 olan sistemi alın geçin, topladığınız sistem fiyatına göre aşırı derece kötü olmuş.
Ekleme yapayım, eğer üstüne bütçe kalsın monitör falan alayım diyorsanız SDN-PREMIUM / RYZEN 5 5600 / RADEON RX 6800 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI bu sisteme yönelin, Ramleri XPG seçin güç kaynağını FSP seçin 19.758 TL tutuyor. Çok güzel fiyat bu da. Ayrıca 3080 de alsanız bu sistemi de alsanız 2K monitör alın hocam sistemlerin hakkı bu.
Hocam mümkünse vatandan toplamayın vatan pahalı satıyor sizin bütçenize bu sistem gidebilir bir bakın derim 21-22 k civarına 3070'li sistemler var onlarada bakabilirsiniz.
MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
24 yeter diye düşünüyorum 27 likler daha pahalıHocam şimdi özelleştirmelere baktım sistemdeki 3600 MHz RAM takın alırken 40 TL falan fark ediyor SSD olarak Samsung 980 var 140 TL daha ekleyip takılabilecek
Ekran olarak 24 inçmi 27 inçmi istiyorsunuz hocam ona göre öneri yapalım.
6800 sistemi alıp , yanına ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27" 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör - Gaming.Gen.TR bu monitörü alın. Üstüne 3-4 bin artıyor bütçeniz dahilinde ona da diğer bileşenlerinizi alırsınız. Bu sistemi 27 inch 2k da kullanın hocam.24 yeter diye düşünüyorum 27 likler daha pahalı