26.000 TL sistem toplama

Bütçe
250000- 265000
İçinde monitör klavye de var 24.5 knın kasası falan ama zaten benim bir bilgim yok size soruyorum benim bu topladığım sistem öyle kafadan sallama bir sistem nasıl bir şey almalıyım yol göstermeniz için buraya yazdım.

monitör klavye kulaklık dahil 30 u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için

Bunu alın. 500 gb ssd var. Özelleştirip sata ssd de ekleyebilirsiniz.

İçinde monitör klavye de var 24.5 knın kasası falan ama zaten benim bir bilgim yok size soruyorum benim bu topladığım sistem öyle kafadan sallama bir sistem nasıl bir şey almalıyım yol göstermeniz için buraya yazdım.

Monitör klavye kulaklık dahil 30'u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için.

Hocam ekran kartında NVIDIA'dan şaşmamak gerek benim fikrim işlemcide AMD / Intel tartışılır. İşlemci açısından aldığın ekran kartını besleyebilmesi yeterli ekran kartına göre işlemci seçmek durumunda kalıyorsun yani attığım sistem gayet başarılı bütçeyi biraz daha düşürmek istersen söylediklerime benzer özelleştirmelerle RTX 3060 Ti + Ryzen 5 5600 bir sistem de bakabilirsiniz. Ayrıca ileriye dönük düşünmek gerekirse 2K QHD bir monitör bakmanız faydalı olacaktır.

monitör klavye kulaklık dahil 30 u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için
Ram 3600 MHz yapılarak alınabilir.
Monitör :
Kalan paraya da kaliteli ekipmanlar alırsınız.

Monitör klavye kulaklık dahil 30'u bulabilirim ama bu parçalar da çok önemli benim için.

Fiyat performans istiyorsanız AMD'nin işlemcilerine yönelebilirsiniz anakart fiyatları vb şeyler le üstüne paranız kalır ekran kartı upgrade yapabilirsiniz 26 bin bütçeye çok daha iyi indirime girmiş hazır sistemler bulunuyor YouTube'daki bazı kanalları takip edip sistemlere göz gezdirebilirsin 4 bin 5 bin TL'ye kadar indirim yapılabiliyor o bütçelerde işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600X RAM olarak günümüzde 16 GB yavaş yavaş yetmemeye başlayacağı için 32 GB RAM doğru seçim ekran kartını zevkinize göre size bırakıyorum bana göre 3060 kullanabilirsiniz rahatlıkla besler RAM MHz olarak 3600 MHz Kingston Fury RAM'larıni kullanıyorum gayet memnunum 16 16 olarak alabilirsiniz anakart olarak biraz size düşüyor iş Bluetooth Wi-Fi gibi özelliklere önem vermiyorsanız güzel bir F/P sistem toplayabilirsiniz PSU nuzu hesaplamayı unutmayın yetersiz kalırsa PC kendini kapatabilir.

Hocam mümkünse vatandan toplamayın vatan pahalı satıyor sizin bütçenize bu sistem gidebilir bir bakın derim 21-22 k civarına 3070'li sistemler var onlarada bakabilirsiniz.

Bu sistemi almasını %100 öneriyorum bende araştırdım 26k bandında bile 3060ti 3070 varken bu sistem 3080 ve fiyatı daha uygun

3080 olan sistemi alın geçin, topladığınız sistem fiyatına göre aşırı derece kötü olmuş.

Ekleme yapayım, eğer üstüne bütçe kalsın monitör falan alayım diyorsanız SDN-PREMIUM / RYZEN 5 5600 / RADEON RX 6800 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI bu sisteme yönelin, Ramleri XPG seçin güç kaynağını FSP seçin 19.758 TL tutuyor. Çok güzel fiyat bu da. Ayrıca 3080 de alsanız bu sistemi de alsanız 2K monitör alın hocam sistemlerin hakkı bu.

3080 olan sistemi alın geçin, topladığınız sistem fiyatına göre aşırı derece kötü olmuş.

Ekleme yapayım, eğer üstüne bütçe kalsın monitör falan alayım diyorsanız SDN-PREMIUM / RYZEN 5 5600 / RADEON RX 6800 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI bu sisteme yönelin, Ramleri XPG seçin güç kaynağını FSP seçin 19.758 TL tutuyor. Çok güzel fiyat bu da. Ayrıca 3080 de alsanız bu sistemi de alsanız 2K monitör alın hocam sistemlerin hakkı bu.
Arkadaşın bütçesi monitör ve ekipmanlar dahil max 30K olduğundan dolayı 3070 sistem önermiştim fakat bu çok daha iyi olur.

Hocam mümkünse vatandan toplamayın vatan pahalı satıyor sizin bütçenize bu sistem gidebilir bir bakın derim 21-22 k civarına 3070'li sistemler var onlarada bakabilirsiniz.

Hocam şimdi özelleştirmelere baktım sistemdeki 3600 MHz RAM takın alırken 40 TL falan fark ediyor SSD olarak Samsung 980 var 140 TL daha ekleyip takılabilecek

Ekran olarak 24 inçmi 27 inçmi istiyorsunuz hocam ona göre öneri yapalım.

Hocam şimdi özelleştirmelere baktım sistemdeki 3600 MHz RAM takın alırken 40 TL falan fark ediyor SSD olarak Samsung 980 var 140 TL daha ekleyip takılabilecek

Ekran olarak 24 inçmi 27 inçmi istiyorsunuz hocam ona göre öneri yapalım.
24 yeter diye düşünüyorum 27 likler daha pahalı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı