26.000TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
26.000TL

Cantrepreneur

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere komple bir sistem toplayacağım. Bu konuda da sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Oradan buradan gördüklerimle toparladığım için muhtemelen yanlışım olmuştur. Değişmesi gerekenler nedir? Ne eklenebilir veya çıkarılabilir? Gibi her türlü tavsiyeye açığım. Bütçem ufak tefek esneyebilir. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attıklarınızdan anladığım kadarıyla bütçeyi bir tık aşabiliyorsunuz. Bence 270Hz'ye gerek yok çünkü Valorant, LOL ve CS:GO gibi oyunlar dışında 270 FPS'e ulaşmanız RX 6700 XT ile çok zor.

Bu sistemin anakartını şu an B660M-A yaptığınızda yaklaşık 21.600 TL oluyor, yapmazsanız yaklaşık 20.800 TL gözüküyor.

Monitör olarak:

Attığınız kulaklık iyi, ancak o klavyeyi kullananların çınlama sorunundan bahsettiğini gördüm. O mouse eğer palm grip kullanıyorsanız ve eliniz büyükse iyi.

Hocam attığınız monitörü daha önce hiç duymadım. Fast IPS olsa daha iyi değil mi? Bir de klavye olarak ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Hocam attığınız monitörü daha önce hiç duymadım. Fast IPS olsa daha iyi değil mi? Bir de klavye olarak ne önerirsiniz? Teşekkürler.
Bu monitör kalitelidir hocam, forumda araştırırsanız çok önereni olduğunu da görürsünüz.

Dediğim gibi hocam Valorant, LOL gibi oyunlar dışında 270 FPS'e ulaşamazsınız, o yüzden 270 Hz sadece para israfı olur eğer profesyonel oyuncu falan olmayı düşünmüyorsanız.

Blue switch mi istiyorsunuz klavyeyi yoksa fiyatından dolayı mı seçtiniz?

Blue switch almak istiyorum ama önereceğiniz ürün iyi derseniz pek önemsemem hocam. Ayrıca sizin attığınız sistemde SSD'yi 1TB yaptım. MLD markası iyi midir?

Blue switch almak istiyorum ama önereceğiniz ürün iyi derseniz pek önemsemem hocam. Ayrıca sizin attığınız sistemde SSD'yi 1TB yaptım. MLD markası iyi midir?
MLD, kaliteli bir marka sayılmaz, yeni yeni gelmeye başladı satıcı sitelere. İsterseniz alabilirsiniz, öyle büyük sorun çıkaracağını düşünmüyorum ama pek de kaliteli olmadığından haberiniz olsun.

Klavye olarak blue switch ise bu bütçede çok seçeneğimiz yok diye biliyorum Redragon dışında. Ayrıca blue switch zaten ses yapacağı için isterseniz alabilirsiniz K565R-1.

Teşekkürler hocam. Biraz videolarını izleyip muhtemelen bu akşam ve ya yarın öğlen sipariş edicem.

@Sere hocam bu sistemi az önce almaya çalıştım ama sepetim boştu. Tekrar girdiğimde anakartın fiyatının arttığını gördüm. Destekleyen anakart ile en ucuz SSD'yi alıp KC3000 ekleme planım vardı. Sizin görüşünüz nedir 23.300TL'ye B660M-A ve en ucuz SSD ile alınır mı bu sistem?

Klavye mouse bunlara bakabilirsiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…