Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere komple bir sistem toplayacağım. Bu konuda da sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Oradan buradan gördüklerimle toparladığım için muhtemelen yanlışım olmuştur. Değişmesi gerekenler nedir? Ne eklenebilir veya çıkarılabilir? Gibi her türlü tavsiyeye açığım. Bütçem ufak tefek esneyebilir. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Rraenee-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
18, 424TL. SSD Adata Legend 1 TB ile değiştirildi.
Redragon K565R-1 Rudra Blue Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere komple bir sistem toplayacağım. Bu konuda da sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Oradan buradan gördüklerimle toparladığım için muhtemelen yanlışım olmuştur. Değişmesi gerekenler nedir? Ne eklenebilir veya çıkarılabilir? Gibi her türlü tavsiyeye açığım. Bütçem ufak tefek esneyebilir. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Rraenee-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
18, 424TL. SSD Adata Legend 1 TB ile değiştirildi.
Redragon K565R-1 Rudra Blue Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Attıklarınızdan anladığım kadarıyla bütçeyi bir tık aşabiliyorsunuz. Bence 270Hz'ye gerek yok çünkü Valorant, LOL ve CS:GO gibi oyunlar dışında 270 FPS'e ulaşmanız RX 6700 XT ile çok zor.
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.
www.gaming.gen.tr
Attığınız kulaklık iyi, ancak o klavyeyi kullananların çınlama sorunundan bahsettiğini gördüm. O mouse eğer palm grip kullanıyorsanız ve eliniz büyükse iyi.
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.
www.gaming.gen.tr
Dediğim gibi hocam Valorant, LOL gibi oyunlar dışında 270 FPS'e ulaşamazsınız, o yüzden 270 Hz sadece para israfı olur eğer profesyonel oyuncu falan olmayı düşünmüyorsanız.
Blue switch mi istiyorsunuz klavyeyi yoksa fiyatından dolayı mı seçtiniz?
Blue switch almak istiyorum ama önereceğiniz ürün iyi derseniz pek önemsemem hocam. Ayrıca sizin attığınız sistemde SSD'yi 1TB yaptım. MLD markası iyi midir?
Blue switch almak istiyorum ama önereceğiniz ürün iyi derseniz pek önemsemem hocam. Ayrıca sizin attığınız sistemde SSD'yi 1TB yaptım. MLD markası iyi midir?
MLD, kaliteli bir marka sayılmaz, yeni yeni gelmeye başladı satıcı sitelere. İsterseniz alabilirsiniz, öyle büyük sorun çıkaracağını düşünmüyorum ama pek de kaliteli olmadığından haberiniz olsun.
Klavye olarak blue switch ise bu bütçede çok seçeneğimiz yok diye biliyorum Redragon dışında. Ayrıca blue switch zaten ses yapacağı için isterseniz alabilirsiniz K565R-1.
@Sere hocam bu sistemi az önce almaya çalıştım ama sepetim boştu. Tekrar girdiğimde anakartın fiyatının arttığını gördüm. Destekleyen anakart ile en ucuz SSD'yi alıp KC3000 ekleme planım vardı. Sizin görüşünüz nedir 23.300TL'ye B660M-A ve en ucuz SSD ile alınır mı bu sistem?