26 bin TL sistem tavsiyesi

unicorn ea

Centipat
Daha fazla  
26 bin TL bütçem var ve masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama şu iki sistem arasında kararsız kaldım. Bir de bu gece gerçekleşecek olan Gaming gecesini de bekliyorum hangi sistemi almak daha iyi veya başka bir öneriniz de var mı?

Hiçbiri.

Attığınız sistem gayet güzel fakat hem SSD'yi 1 TB yapmaya bütçem yetmiyor hem de 7500F stok fan ile çok ısınıyor diye biliyorum.

Ryzen 5 5600 de stok fanla iyi değil hocam maalesef. Her türlü fan masrafı olacak. 1 TB yapmanız çok mu önemli DDR5 almak çok daha mantıklı.

Ryzen 5 5600 de stok fanla iyi değil hocam maalesef. Her türlü fan masrafı olacak. 1 TB yapmanız çok mu önemli DDR5 almak çok daha mantıklı.

Çok mantıklı konuştunuz hocam şu Gaming gecesinede bir bakayım ona göre bakacağım fakat galiba sizin attığınız sistem en mantıklısı gibi duruyor.

Evet hocam çok daha ileri dönük.
Hocam şimdi gaming gecesinede baktım sizin attığınız sisteme yakın bir sistem yok o yüzden sizin attığınız sistemi alıyorum teşekkürler öneriniz için.

Evet hocam çok daha ileri dönük.
Sitede şöyle bir sistem daha gördüm işlemciyi i3 14100f yaptım ve 1 tb ssd ekledim ve fiyatı sizin attığınıza göre daha düşük oldu. Sizin attığınız sistem mi daha iyi yoksa bu mu?

Son düzenleme:

Rica ederim hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…