26 bin TL sistem tavsiyesi

Hocam ben milletin yalancısıyım herkes çok kötü diyor sizce de dendiği kadar kötü mü?

Eğer bu fiyata alınırsa bende alayım. Normal de aşağıdaki sistemi Vento kasa ile değişip RAM'leri de Goodram yapıp alacaktım.

Hocam ekran kartı 110 watt bişey soğutma bloğu ventus olsa bile sıcaklıklar olmaması gereken yerlere çıkmaz.

Yani pckolikten al diyorsunuz sistemi B580 yerine.

Bütçem ucu ucuna 26k yı buluyor. Soğutucu alacak bütçem de yok o açıdan acaba B580 mi alsam diyorum aşırı kararsız kaldım ya kafayı yiyeceğim.

Hocam 1 ay falan idare edersiniz 1 ay sonra alırsınız PcKolik daha iyi.

2K da kullanacağım sistemi ve yayın kayıt alacağım o açıdan 8 GB VRAM yetersiz geldiğinden B580 sistem alacağım. Zaten sistem 4-5 sene bende kalacak o açıdan AM5 olmasının pek önemi yok PcKolik'deki sistemin iyi olmasının tek sebebi 7500F onun dışında B580 daha başarılı bence.

Soğutma olarak da bütçem yetmiyor zaten B580 sistem de en azından ekstra soğutucu var.

2K da kullanacağım sistemi ve yayın kayıt alacağım o açıdan 8 GB VRAM yetersiz geldiğinden B580 sistem alacağım. Zaten sistem 4-5 sene bende kalacak o açıdan AM5 olmasının pek önemi yok PcKolik'deki sistemin iyi olmasının tek sebebi 7500F onun dışında B580 daha başarılı bence.

Soğutma olarak da bütçem yetmiyor zaten B580 sistem de en azından ekstra soğutucu var.

2K da kullanacaksan B580 daha iyi. Hayirli olsun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00