26 bin TL sistem tavsiyesi

Bu bütcede çıkan hazır sistemlerde ASUS Dual OC, Gigabyte Windforce ve MSI Ventus modelleri var. Yani MSI o kadar kötü değil bu bütcede. Windforce hariç alınabilir bence.

Dosya Ekleri

• IMG-20250329-WA0000.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu bütcede çıkan hazır sistemlerde ASUS Dual OC, Gigabyte Windforce ve MSI Ventus modelleri var. Yani MSI o kadar kötü değil bu bütcede. Windforce hariç alınabilir bence.

Evet çok da kötü değilmiş cidden Zotac'dan daha iyi olması şaşırttı. Windforce zaten üretiminde sıkıntı olan bir kart ısı boruların da hizasında hata var o yuzden en kotusu. Palit Dual ve INNO3D Twin ortasında bir kart. O halde bu fiyata kesinlikle alinir değil mi?

Arc b580 sistem ile Ventus 4060 sisten arasında çok kaldım yukarıda attığım sistem

Benim de 26k civarlarında bütçem var bende sistem arıyorum ama İtopya'dan olması lazım çünkü peşin fiyatına 2 taksit var mecburen oradan alacağım. Ben şahsen 7500F RTX 4060 sistem bekliyorum. Eğer gelmezse B580 benim icin 2.tercih olacaktır. Eger seninde bu civarlarda bütçen varsa tek çekim yapabiliyorsan PcKolik'teki sistemi kaçırma.

Senin attığın da F/P kule tipi soğutucu falan da var içinde bekleyip gorucez bakalım inşallah İtopya 7500F RTX 4060'li sistem çıkarır da faydalanirim.cikarmazsa senin attığını alırım.

Ben de çok kararsızım. İki sistem arasında.

B580 12 GB o yüzden istiyorum 8 GB maalesef artık günümüzde ucu ucuna yetiyor. Ama 4060 sistem de AM5 o açıdan kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…