26 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
Maksimum 26000
Öncelikle iyi günler. Bütçem maksimum 26k buna uygun bir bilgisayar önerirseniz sevinirim. Oyun ve ders ağırlık olarak kullanılacak.

Attığım HP laptoplar 512 GB SSD'li yetmez diyorsan Casper'e bakabilir veya 512 daha harici SSD alabilirsin.

Eğer bütçeni 2000TL artırabilirsen kesinlikle aşağıya bıraktığım linkteki laptopu öneririm. Aynısı arkadaşımda var test etme imkanım oldu gerçekten çok iyi.

Attığım HP laptoplar 512 GB SSD'li yetmez diyorsan Casper'e bakabilir veya 512 daha harici SSD alabilirsin.

Eğer bütçeni 2000TL artırabilirsen kesinlikle aşağıya bıraktığım linkteki laptopu öneririm. Aynısı arkadaşımda var test etme imkanım oldu gerçekten çok iyi.

Attığınız ilk linkteki HP Victus'u alacağım galiba lakin satıcısı Teknosa değil tekrarmarket sorun yaşar mıyım acaba?

Attığınız ilk linkteki HP Victus'u alacağım galiba lakin satıcısı Teknosa değil tekrarmarket sorun yaşar mıyım acaba?
Tekramarket'ten sorun yaşarmısınız bilmiyorum fakat şuan kullandığım laptobu bende yetkili satıcı yerine farklı satıcıdan almıştım ve bir sorununu yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı