Trust GXT 890 bugün elime ulaştı. 5-6 saattir kullanıyorum. Gerçek adreslenebilir RGB'e sahip bunu belirteyim. 15 tane felan efekti var + yazılımı üzerinden her tuşa 16 milyon renkten birini de atayabiliyorsunuz. Outemu Red Switch kullanıyor ve ilk mekanik klavyem olarak aşırı ama aşırı hoşuma gitti. Sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim elimden geldiğince.
Aslinda yok herkes gamepower 1 yılda bozuluyor diyor eğer gamepoweri anlatabilir misiniz nasıl olduğunu ?Bu bütçede şu an Cherry MX kullanan bir klavye almazsınız.
Sanırım marka takıntınız var o zaman Cooler Master MK110 bakabilirsiniz.
Trust GXT 890 bugün elime ulaştı. 5-6 saattir kullanıyorum. Gerçek adreslenebilir RGB'e sahip bunu belirteyim. 15 tane felan efekti var + yazılımı üzerinden her tuşa 16 milyon renkten birini de atayabiliyorsunuz. Outemu Red Switch kullanıyor ve ilk mekanik klavyem olarak aşırı ama aşırı hoşuma gitti. Sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim elimden geldiğince.
Oyun oynayan biri olarak benim acımıyor. Yani daha önce bilek yeri olan klavye de kullanmadım. Ama bundan çok memnunum. Red Switch + gerçek RGB müthişmiş.
Hocam Msi Vigor GK30 mu bunu mu önerirsiniz?Trust GXT 890 bugün elime ulaştı. 5-6 saattir kullanıyorum. Gerçek adreslenebilir RGB'e sahip bunu belirteyim. 15 tane felan efekti var + yazılımı üzerinden her tuşa 16 milyon renkten birini de atayabiliyorsunuz. Outemu Red Switch kullanıyor ve ilk mekanik klavyem olarak aşırı ama aşırı hoşuma gitti. Sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim elimden geldiğince.
Kendim kullanmadım Vigor'u ama yine GXT 890 daha sempatik geliyor gözüme.Hocam Msi Vigor GK30 mu bunu mu önerirsiniz?
Hocam neredeyse 1 sene olmuş klavyeyi hala kullaniyormusun? Tuslarda silinme oldumu ?Trust GXT 890 bugün elime ulaştı. 5-6 saattir kullanıyorum. Gerçek adreslenebilir RGB'e sahip bunu belirteyim. 15 tane felan efekti var + yazılımı üzerinden her tuşa 16 milyon renkten birini de atayabiliyorsunuz. Outemu Red Switch kullanıyor ve ilk mekanik klavyem olarak aşırı ama aşırı hoşuma gitti. Sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim elimden geldiğince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.