2600-2500 TL'ye Sistem Toplama

flashbangout

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Kısmet olursa yarın 2600 TL civarına bilgisayar alacağım, toplama. Ama kafamda soru işaretleri var. Sizden rica etsem bana maksimum 2600 TL'ye monitörlu bir sistem toplar mısınız? Tek şartım Vatan Bilgisayar'dan olacak. Şimdiden teşekkürler.

xd.PNG
Ekran kartından kısılıp anakarta yüklenilebilir ama şu haliyle bile fena olmayan bir sistem bence.

Açıkçası 2000tl sınırındaki kasalara SSD koymayı lüks buluyorum ben. Onun yerine anakart veya ekran kartına yüklenip daha yüksek modellerden almak daha akıllıca geliyor. Eğer isterseniz dediğiniz şekilde değiştirin fakat 120 GB SSD alacağınıza daha iyi bir ekran kartına sahip sistem toplayıp sonrasında para biriktirip 240-250 GB'lık bir SSD almak bana daha mantıklı gelirdi.

Açıkçası 2000tl sınırındaki kasalara SSD koymayı lüks buluyorum ben. Onun yerine anakart veya ekran kartına yüklenip daha yüksek modellerden almak daha akıllıca geliyor. Eğer isterseniz dediğiniz şekilde değiştirin fakat 120 GB SSD alacağınıza daha iyi bir ekran kartına sahip sistem toplayıp sonrasında para biriktirip 240-250 GB'lık bir SSD almak bana daha mantıklı gelirdi.
Tamam ama o zamanda aklıma şu soru geliyor: Windows'u harddiskimize kurduk. Ama ssd alınca ben Windows'u nasıl ssd nin üzerine geçireceğim?

Aylar sonra gelen hort. Sistemi konuyu açtıktan 4 gün sonra aldım fakat inceleme yapamıyorum çünkü internetim yok. Internetim geldiği anda en kısa zamanda kullanıcı incelemeleri bölümüne koyacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı