DDR5 geçiş sistemi uyumlu mu?

Bütçe
13.500

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
DDR3 sistemimi DDR5'e geçireceğim fakat bu parçalar birbiri ile uyumlu olur mu? Daha emin olmadığım için satın almadım fakat bir arkadaş Patriot Viper RAM'lerde sıkıntı yaşayanların olduğunu söylemişti ve XPG RAM'i önermişti sizce hangisi alınmalı ve anakart iyi mi işlemciyi değiştirmeyeceğim. Ve anakartın da çok iyi olmadığını söylüyorlar. Şöyle bir hesabım var 3000 TL RAM 6000 TL işlemci 4000 TL anakart oluyor. Buna en iyi hangi RAM ve anakartı alabilirim diye düşünüyorum. Bu işlemciyi önceden kullanıyordum o yüzden performansını biliyorum ama diğerleri için bir şey diyemiyorum işte.

Uyum konusunda bir sıkıntı olmaz değil mi? Ve Patriot ile XPG arasında fark nedir acaba bilmediğimden soruyorum.
Hocam uyum konusunda sıkıntı yok. XPG daha kaliteli bir marka, soğutma bloğu parça kalitesi en önemlisi stabilite performansı. Forumda çok konuda etiketlendik @YüzbaşıJohnPrice kardeşimle. Stabilite sorunları var. Bir çok kullanıcı yaşadı. O yüzden XPG kullanın.

Hocam uyum konusunda sıkıntı yok. XPG daha kaliteli bir marka, soğutma bloğu parça kalitesi en önemlisi stabilite performansı. Forumda çok konuda etiketlendik @YüzbaşıJohnPrice kardeşimle. Stabilite sorunları var. Birçok kullanıcı yaşadı. O yüzden XPG kullanın.

Tamamdır hocam sağ olun bunları alacağım teşekkürler.

Neden geçiyorsun? Sistemi komple satıp kasım indirimlerinde RTX 5060 sistem al daha iyi.

Hocam 1050 Ti'lı bir sistemim var etse etse 5000 eder o da maksimum. Benim de bütçem 13000 TL hadi 5000 civarına sattım diyelim 18000 TL'ye 5060'lı sistem var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı