2600₺ sıfır denilen 1080 Ti alınır mı?

Bütçe
2600
Fiyatı olması gereken fiyat, olması gereken dediğim 2 yıl önceki olması gereken fiyat... Mümkünatı yok ben de inanmamaktayım. %100 güvenli şekilde deneyerek güvenceyle bir deneyin almayı isterseniz fakat en ufak risk veya güven faktörü devreye girdiğinde vazgeçtim deyin. %95 dolandırıcı. %5'i denemek size kalmış. Kapalı kutu mu ?

Fiyatı olması gereken fiyat, olması gereken dediğim 2 yıl önceki olması gereken fiyat... Mümkünatı yok ben de inanmamaktayım. %100 güvenli şekilde deneyerek güvenceyle bir deneyin almayı isterseniz fakat en ufak risk veya güven faktörü devreye girdiğinde vazgeçtim deyin. %95 dolandırıcı. %5'i denemek size kalmış. Kapalı kutu mu ?
Açık kutu üzerinde jelatin falan var.

Dolandırıcılık ya da saflık/iyi niyettir bu fiyat. Deneme imkanınız varsa ödemeden önce, alabilirsiniz. Kart gerçekten sıfırsa jelatini üzerinde olur zaten. Hoş sıfır açılmamış kutu satıyor olsa neden denemenize izin versin? Bunu sorun kendinize.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı