2600 TL bütçeyle i5 4460 Sistem Toplama

Çarmagun

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyeller. Başlıkta yazdığım gibi 2600 TL'ye oyun PC'si topluyorum. Monitör dahil değil.
Güvenilirlik ve muadillerine göre nispeten ucuz olduğu için İnventustan topluyorum.
Şu sistem uyumlu mudur kasa ve güç kaynağı konusunda soru işaretlerım var yeterli olur mu?
Adsız.png

Tavsiye verebilecek kimse yokmu ?

Teşekkür ederim ama eksen bigisayar sinerji gibi yerlere güvenmiyorum sayfalarca şikayet var garanti ve teknik servis konusunda.

eksen bilgisayar - sayfa 3 - ekşi sözlük şurdaki yazılanların bilinçli olarak şirketi kötülemek için yazıldığını sanmıyorum.

K serisi bir işlemci almayacaksan bence i5 4460 yeterli.
Peki ozaman 4460 daha mantıklı. Çok soru sordum ama anakart olara 50 60 lira pahalı ama daha iyi bir kart varmı çünkü h81 m plusun bir üst seviye kartları genelde 350 tl civarı oluyor bütçemde ona yetmiyor.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    117,6 KB · Görüntüleme: 327
MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
MSI B85M GAMING Intel B85 Soket 1150 DDR3 1600 MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Görevimiz ne efendim. :)
4460 aldığını varsayarsam, O.C. yapman pek mümkün olmayacaktır. B85 çipset de işini görür. Hem kaliteli bir ses yongası ve ethernet portu da barındırıyor. Ayrıca güzel bir tasarımı var. :D

Çok teşekkür ederim :D ama şimdi kafam karıştı ya b85le toplayınca vatan inventustan daha ucuza geliyor. Vatanda sapphire 380 825 lira inventusta aynısı 934 lira hal böyleyken inventusta toplarsam baya kazıklanmış olucam. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı