2600 TL bütçeyle i5 4460 Sistem Toplama

sistemtavsiye.png

Bence bu sistem işini görür overclock yapmayacagın ıcın b85 chıpset anakart yeterlı olacaktır amdnın yenı 300 serısı ekran kartı (380) 100 oyundan 99unu yuksek ayarlarda oynamanı sağlayacaktır işlemci amd olmadığı için işlemci soğutucuya yer vermedim fakat sen istersen alabilirsin alacaksan 1150 sokete uyumlu bir işlemci soğutucu almalısın istersen söyle ben öneririm.

Eki Görüntüle 83300

Bence bu sistem işini görür overclock yapmayacagın ıcın b85 chıpset anakart yeterlı olacaktır amdnın yenı 300 serısı ekran kartı (380) 100 oyundan 99unu yuksek ayarlarda oynamanı sağlayacaktır işlemci amd olmadığı için işlemci soğutucuya yer vermedim fakat sen istersen alabilirsin alacaksan 1150 sokete uyumlu bir işlemci soğutucu almalısın istersen söyle ben öneririm.
Sistem gayet güzel olmuş, o fiyatın üstüne çıkmak istemiyorsan stok fan da işini görecektir.

Bende sizinkiyle nerdeyse aynı bir sistem toplamışım birtek güç kaynağı CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 650W bu.
Sapphire markası güvenilirmi çünkü Msı r9 380 de var biraz daha pahalı hangisi daha iyi?
Tabikide Msi Soğutması Açısından Daha İyi Fiyatı Biraz Yüksek Olsada Alabileceksen Stoklar Gelince Kaçırma Derim Ayrıca AMD ekran kartlarının yeni Mantle Desteği Bazı Oyunlarda Daha İyi Performans Almaya Yarıyor mesela Battlefield 4te Mantle Desteği var.

Çekirdek Hızı985Mhz
[TBODY] [/TBODY]
Ram Özellikleri
RAM Kapasitesi4 GB
Bellek Hızı5800Mhz
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Çekirdek Hızı970Mhz
[TBODY] [/TBODY]
Ram Özellikleri
RAM Kapasitesi4 GB
Bellek Hızı5700Mhz
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Üstteki Sapphire altaki Msı ve Msı alınca 2680 oluyor çok aşırı zorlarsam belk çıkabilirim ama değermi :D

Çekirdek Hızı985Mhz
[TBODY] [/TBODY]
Ram Özellikleri
RAM Kapasitesi4 GB
Bellek Hızı5800Mhz
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Çekirdek Hızı970Mhz
[TBODY] [/TBODY]
Ram Özellikleri
RAM Kapasitesi4 GB
Bellek Hızı5700Mhz
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Üstteki Sapphire altaki Msı ve Msı alınca 2680 oluyor çok aşırı zorlarsam belk çıkabilirim ama değermi :D
Deger nerde isinma sorunundan kasmalar daha sonra bellek sıkıntıları hep sapphire da yasaniyor msi al derim.

Sistemin amacı 1080p ise 2gb yeterli olacaktir zannımca, 2k olacak ise 4gb alın derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı