2600 TL Core i5 4460 ve GTX 760 Sistem Toplama

Bir sorum daha olacak. Sistem kurduktan sonra windows'a ayrıca para veriyor musunuz yoksa internetten korsan mı indiriyorsunuz? (Kurmayı bilmiyorum)

Soğutucuya gerek yok. Overclock yapamazsınız bu işlemciye. Boşuna para vermeyin, SSD parçasına biriktirin paranızı.

Overclock yapılsada yapmayı düşünmüyorum zaten. Ama işlemci soğutucu almak yinede hem işlemci ömrü hemde performansı açısından daha iyi olmaz mı?

Windows un orjinal cd leri 200 tl civarında ben bu kadar para vermeyi uygun görmüyorum açıkçası ama sen bilirsin

Korsana karşıyız. Ücretsiz Windows 8.1 varken neden korsan yükleyelim? Öğrenci iseniz bedava. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal

Tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla okuyanlara ücretsiz windows mu veriliyor?

Windows un orjinal cd leri 200 tl civarında ben bu kadar para vermeyi uygun görmüyorum açıkçası ama sen bilirsin

Bende düşünmüyorum kardeşim o yüzden bir sorayım dedim Güvenilir şekilde nasıl korsan elde edilir?

Tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla okuyanlara ücretsiz windows mu veriliyor?

Bende düşünmüyorum kardeşim o yüzden bir sorayım dedim Güvenilir şekilde nasıl korsan elde edilir?
Kurmayı bilmiyorsan bence deneme en ufak bi sorunda elinde kalır ama riski göze alıyosan istediğin sürümü arattığında çıkan ilk 3 site iyidir.

Kurmayı bilmiyorsan bence deneme en ufak bi sorunda elinde kalır ama riski göze alıyosan istediğin sürümü arattığında çıkan ilk 3 site iyidir.

Technopat'ın videolarını izledim biliyorum biraz. Videolarda kurmayı anlatıyorlar hoş güzelde windows u nereden elde ettiklerini söylemiyorlar. 2-3 video izledim hala öğrenememiştim. Belkide söyledikleri videoya denk gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…