2600 TL İ5 4460 Tabanlı Sistem Toplama

bitbox27

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben bir sistem toplayacağım inşAllah ama daha ilk defa toplayacağım yani internetten topladım fakat hiç gerçeğe dökülmedi. Bu sistemde eğer kötü ve uyumsuz bir parça görürseniz söyleyin lütfen.

asas.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel bir sistem. Kasayı Zalman Z3 veya Zalman R1 de yapabilirsiniz. Size kalmış hangisinin görünüşü hoşunuza giderse artık.

Aslında bana bu çok daha hoş geliyor sanki z3 plus çok sade. Bir de ilk defa toplayacağın için şöyle gösterişli bir kasa olsun diyorum. Yani böyle ledleri felan yansın, agresif bir görünümü olsun. Benim eskiden de kasalı bilgisayarım vardı ama ben o zamanlar toplama bilgisayarı kötü felan görürdüm. Şu anda fikrim tam tersi oldu ve artık hazır bilgisayarları tam bir kazıklama bilgisayarı olarak görüyorum. Çünkü adam içine i7-4790k koyuyor ama ekran kartı gt 730. :LOL:

Ara Toplam2.217,86 TL
Toplam KDV399,21 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.617,07 TL
[TBODY] [/TBODY]

Rami çift modül ekran kartını da amd r9 380x yaparsan daha iyi olur fakat fiyat artar bende senin sistemine benzer bir sistem toplamaya çalışıyorum

Ara Toplam2.217,86 TL
Toplam KDV399,21 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.617,07 TL
[TBODY] [/TBODY]
Keşke vatan dışı bir yerden alabilseydim fakat mağazadan gidip alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı